Servicedesk Medewerker

Emma Veen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Emma Veen
FEB 01
Noord-Holland Vast HBO
03.03.2019 Job-Nr: 9190183
Solliciteren

Over de functie

Na een vliegende start op onze Maandag Academy® ga je aan de slag in een team van tien energieke en jonge collega’s. De Servicedesk wordt gebeld, geappt en gemaild met verschillende vragen. 1e lijns helpdesk voor onze service organisatie. Jullie staan van maandag tot en met vrijdag tussen 8 en 20 uur klaar voor allerlei vragen. Handig, want zo kan jij je werk mooi met je studie combineren. Arbeidsvoorwaarden, wagenpark of urenregistratie, ICT en ga zo maar door, jij draait er je hand niet voor om. Je lost problemen op en voorziet toekomstige problemen. Denkt mee. Die oplossing willen ze namelijk niet morgen, maar eigenlijk gisteren al. Door de bomen zie jij het bos. Klantcontact is jouw ding en door drukte krijg je juist energie. Doordat je in contact staat met onze hele organisatie leer je bij de Servicedesk in no time Maandag® en onze branche kennen. Handig want zo weet je alvast wat voor mogelijkheden je hebt als je straks je diploma op zak hebt.


Wat verder?       

Verschillende trainingen zorgen ervoor dat jij fris, snel en netjes onze doelgroepen te woord kan staan. 


Functie eisen

Wat neem jij mee?

Servicegerichtheid. Accuratesse. Energie. Je laat je niet omver blazen.

 

Verder:

• HBO denkniveau, je volgt op dit moment een HBO opleiding;

• Een prachtige en nuchtere persoonlijkheid;

• Tijd in je agenda minimaal 16 uur per week te werken (meer is top maar je studie moet er niet onder lijden);

• Een auto, fiets of OV kaart om in Purmerend te komen. 


Wij bieden

Collectieve ziektekostenverzekering, pensioenregeling, bonusregeling, 8% vakantiegeld en een onbeperkt aantal vakantiedagen. Onbeperkt aantal vakantiedagen? Ja! Dat is Maandag®. Maar vooral een geweldige werkervaring in een energiek team.


Standplaats: Purmerend. Begin 2019 verhuizen wij naar ons prachtige nieuwe pand bij Amsterdam Sloterdijk.


Tof?

Solliciteer dan direct! Tot Maandag®!

Over het bedrijf

·        Maandag®. Marktleider in het detacheren van professionals in de publieke sector. Landelijk actief met meer dan 20 vestigingen. Staat als een huis, maar we bouwen door.

 ·        Whoohoo®. Actief in engineering, construction, finance, IT, life science en aviation.10 Vestigingen (en groeiende) in Duitsland, België en Polen. Druk bezig met bouwen.

 

 Maandag® en Whoohoo vinden het vinden van bevlogen, ondernemende medewerkers essentieel. Wij zijn een platte, energieke organisatie. Start up mentaliteit, maar ervaren. Eerst wie, dan wat. Wij steken veel tijd en energie in het opleiden van de beste mensen. Centraal staan plezier in werk, drive en professionaliteit.Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job