Woonbegeleider

Merál Westbroek
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Merál Westbroek
JAN 31
Limburg Tijdelijk MBO
02.03.2019 Job-Nr: 9189774
Solliciteren

Over de functie

Als woonbegeleider “altijd al met mensen willen werken”, cliché? Dat valt toch wel mee!


Voor onze opdrachtgever in Noord-Limburg ben ik op zoek naar begeleiders voor senioren met een matige verstandelijke beperking. Het gaat om een woonbegeleidingscentrum. In eerste instantie is het een project van 3 maanden voor 24 uur in de week. Als begeleider ben je zowel bezig met het in stand houden van hun vaardigheden als het overnemen van de zorgtaken. Ook verzorgende taken horen erbij. Juist hiervan weet jij een belevingsgerichte, één op één activiteit te maken. Je speelt in op de begeleidingsvragen, zorgt voor de uitvoering van individuele begeleidingsplannen en bent aanspreekpunt voor het netwerk rondom de cliënt.


Werken in de zorg is leuk! Maar ook zeker zwaar. Je moet het maar kunnen.. Dat weten wij bij Maandag®. We zetten er dan ook graag het een en ander tegenover. Wat dacht je van een mooi salaris, goede arbeidsvoorwaarden en reiskostenvergoeding of eventueel zelfs een leaseauto? Daarnaast ontvang je persoonlijke projectbegeleiding van je accountmanager en een luisterend oor van je recruiter. Ook bieden wij verschillende trainings- en bijscholingsmogelijkheden aan, dit alles zodat jij jezelf kunt blijven ontplooien. Want ook dát vinden wij belangrijk.


Wil je meer weten? Ik vertel het je graag! 

Functie eisen

  • ervaring met het werken met tilliften en andere hulpmiddelen is een pré
  • een groot hart voor het werken met deze doelgroep
  • een relevante, afgeronde opleiding (bijv. medewerker maatschappelijke zorg (niv. 4), begeleider specifieke doelgroepen (niv. 4), social work.)

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job