Functioneel Applicatiebeheerder

Andrea Odeurs
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Andrea Odeurs
JAN 31
Limburg Tijdelijk HBO
02.03.2019 Job-Nr: 9189748
Solliciteren

Over de functie

De bruggenbouwer bij Maandag®!


Voor een gemeente in Zuid-Limburg ben ik per direct opzoek naar een Functioneel Applicatiebeheerder.

Wat kan jij goed als de Maandag® Functioneel Applicatiebeheerder? Jij test nieuwe versies van updates en zorgt dat alles vlekkeloos verloopt. Je bent heel kieskeurig, want je selecteert als de beste uit gegevensverzamelingen en je genereert management- en stuurinformatie.


Als intermediair maak jij de vertaalslag tussen de gebruikers en de applicatie waar de gebruikers mee aan de slag gaan. Verder verzorg je de eerstelijns gebruiksondersteuning en onderhoudt je de documentatie van de applicaties.


Kan jij nu niet wachten om aan de slag te gaan? Dan begint het nu pas echt interessant te worden. Want wat biedt Maandag jouw aan? Mooie arbeidsvoorwaarden en een kans om jezelf te blijven ontwikkelen via de maandag® Academy. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jij het naar je zin hebt, onze professional staat op 1! Dominique, accountmanager ICT zorgt ervoor dat je goed voorbereidt een sollicitatie in gaat en zijn we persoonlijk betrokken bij jou op de werkvloer.Wil jij aan de slag bij op het gebied van ICT & Informatiemanagement? Of wil je graag meer informatie inwinnen over Maandag® en wat ik voor jou kan betekenen?

Neem dan contact op via:

M: andrea.odeurs@maandag.nl

Tel: 0682145903

Functie eisen

·        Je hebt een HBO werk- en denkniveau

·        Je hebt aantoonbare specifieke kennis van de recente versies van de applicaties Suites voor het Sociaal Domein van Centric

·        Je hebt aantoonbare kennis van de processen binnen het sociale domein

·        Pré wanneer je beschikt over kennis van SQL, BI-tools zoals Cognos

Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Dat soort interim professionals vind je bij Maandag®.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job