Projectmanager

JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Cynthia van Breugel
JAN 31
Noord-Holland Vast HBO
02.03.2019 Job-Nr: 9189663
Solliciteren

Over de functie

Wat ga je doen?

Leiding nemen. Niet over mensen, maar over projecten. ICT projecten. Jij bewaakt onze toffe plannen op gebied van planning en budget. Jij weet er met jouw positieve en krachtige instelling voor te zorgen dat alle neuzen dezelfde kant op komen en blijven staan.

Tijdens project- en programma stuurgroepen ben jij de gids en ondersteuning. Zonder moeite geef je leiding aan grote, complexe projecten en weet je als geen ander hoe je zowel interne als externe stakeholders betrokken houdt.

Het eindresultaat is wat jou drijft. Je legt gemakkelijk een duidelijk geformuleerde scope neer. En bovendien; meten is weten. 

Scrum is de methode waar Maandag mee werkt.

Functie eisen

Wat neem je mee?

Uitstekende projectmanagement skills, ervaring met Scrum /Agile. HBO werk- en denkniveau. Een stevig in de schoenen staan mentaliteit. Energie.


Wat ben jij?

Aanwezig daar waar nodig, een teamplayer, iemand die kan relativeren. Kan omgaan met verandering en behoudt daarbij overzicht. Organisatietalent, een verbeteraar en brengt direct focus aan. Uitstekende communicator. Generalist, ervaring met grote projecten en prettig in de omgang.  

Over het bedrijf

Maandag®, een groeiende organisatie, volop aan het bouwen. Menselijk, persoonlijk en flexibel. Strakke organisatie, decentrale aansturing. Grote ambities, lef en verrassend. Maandag® helpt organisaties om capaciteitsvraagstukken op te lossen. Snel en professioneel. Actief binnen onderwijs, zorg en de overheid. Focus op professionele ontwikkeling. Dag in, dag uit. 


In maart verhuizen wij naar ons nieuwe kantoor in Amsterdam (Sloterdijk).

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job