Beleidsmedewerker Onderwijs en Jeugd

JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Marijke Vaatstra
JAN 31
Drenthe Tijdelijk HBO
02.03.2019 Job-Nr: 9189591
Solliciteren

Over de functie

Als beleidsmedewerker Sociaal Domein ga je je bezighouden met onderwijsachterstandenbeleid, onderwijshuisvesting en jeugdgezondheidszorg. Binnen deze functie voer je de regie over je beleidsterrein en bevorder je de samenhang met andere beleidsterreinen binnen het Sociaal Domein. Ook adviseer je de bewoners, externe partijen, collega's en het management team. Voor deze functie is het van belang dat je affiniteit en ervaring hebt met het onderwijs en jeugd. Daarnaast ben je als persoon resultaatgericht en deins je er niet voor terug om buiten de gebaande paden te treden om je doel te kunnen bereiken.


Functie eisen

Als beleidsmedewerker:

  • heb jij minimaal 1 jaar werkervaring als beleidsmedewerker binnen het Sociaal Domein;
  • beschik jij over een afgeronde hbo opleiding;
  • ben jij minimaal 20 uur per week beschikbaar;
  • ben jij op korte termijn beschikbaar.

Over het bedrijf

Maandag is marktleider binnen de publieke sector waarbij wij een groot netwerk van opdrachtgevers hebben. Wij bieden een aantrekkelijk salaris met mogelijkheid tot een vast dienstverband en reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer en opleidingsmogelijkheden. Je wordt gekoppeld aan een recruiter en samen met de accountmanagers wordt hij of zij jouw persoonlijke aanspreekpunt en zorgt ervoor dat jij uitdagende opdrachten gaat vervullen.


Interesse? Stuur dan je CV naar marijke.vaatstra@maandag.nl. Ik lees graag wat jouw motivatie is om op deze vacature te reageren.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job