Werkvoorbereider Planmatig Onderhoud

Stèfanie Leinders
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Stèfanie Leinders
JAN 31
Limburg Tijdelijk MBO
02.03.2019 Job-Nr: 9189576
Solliciteren

Over de functie

Jij wordt helemaal enthousiast van onderhoud, installaties en alles wat daar vooraf bij komt kijken! Voor onze opdrachtgever in Zuid-Limburg ben ik per direct op zoek naar een werkvoorbereider planmatig onderhoud voor 36 uur.

 

Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en uitvoering van onderhoud en projecten. Hierin ben je actief betrokken in het voortraject en weet jij de klantbehoefte in kaart te brengen. Behalve mensenkennis bezit je ook kennis omtrent bouwtechnieken, logistiek en materialen. Je staat stevig in je schoenen en hebt een duidelijke manier van communiceren met een vleugje inlevingsvermogen.

 

Naast de voorbereiding ben je ook verantwoordelijk voor de uitvoering. Je ben een teamplayer, want samen met je team zorg je voor de realisatie van alle plannen omtrent werkvoorbereidingstaken. Je zorgt voor een goede overdracht en de juiste nazorg, inclusief de administratie.

 

Spreekt dit je aan en is het contact met huurders voor jou een extra pluspunt? Dan hoor ik graag van je!

 

Oh, en niet onbelangrijk..

Je komt in dienst van Maandag®! Behalve een passend salaris, goede arbeidsvoorwaarden en reiskosten, vinden wij het belangrijk dat jij altijd op nummer 1 staat. We zorgen samen voor een goed voorbereid gesprek bij de opdrachtgever en je krijgt de kans je te blijven ontwikkelen bij onze eigen Academy. Los daarvan krijg je persoonlijke projectbegeleiding van je accountmanager en een luisterend oor van je recruiter.


Tot snel?


l 06 57 08 50 82

l stefanie.leinders@maandag.nl 


Functie eisen

  • Je bent per direct beschikbaar voor 36 uur in de week
  • Je hebt bouwkundig inzicht, het liefst aantoonbaar met een diploma
  • (Stage)ervaring binnen een woningcorporatie is een pré


Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Dat soort interim professionals vind je bij Maandag®.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job