Docent Maatschappijleer

Mats Raaijmakers
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Mats Raaijmakers
JAN 31
Limburg Tijdelijk MBO
02.03.2019 Job-Nr: 9189487
Solliciteren

Over de functie

Vanuit Maandag® zijn wij doorlopend op zoek naar docenten Maatschappijleer!

Het komt steeds vaker voor dat er docenten gevraagd worden die studenten alles kunnen vertellen over onze maatschappij.

Weet jij alles over de bevolking van Nederland tot aan de politieke vraagstukken?

Functie eisen

  • Bevoegdheid voor het vak maatschappijleer of maatschappijwetenschappen
  • Op korte termijn beschikbaar
  • Passie voor onderwijs!

Over het bedrijf

Vanuit ons netwerk krijgen wij geregeld vragen naar professionals die bovenstaande taken kunnen uitvoeren. Zowel als junior of senior.

Graag kijken we met jou naar de mogelijkheid van een duurzame samenwerking! Dit betekent de vastigheid van een contract met de flexibiliteit van het projectmatig werken.

Het grote voordeel hiervan is dat je als professional sneller groeit omdat je in verschillende keukens kijkt. Bovendien geloven wij in samenwerking, ontwikkeling en kennis delen met andere collega’s. Die ontwikkeling vinden wij ontzettend belangrijk. Daarom begeleiden we professionals graag bij het optimaal vormgeven van hun loopbaan. We bespreken dit graag en stellen een plan op om daar te komen waar jij wilt zijn.

Bij Maandag® weten wij wat voor mensen vandaag nodig zijn. Mensen met een frisse blik op morgen. Die aangesloten zijn op de technologische, juridische, financiële en maatschappelijke ontwikkelingen. Kortom; met kennis van zaken. Dat zijn de mensen van Maandag®.Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job