Docent in opleiding

Jolanda Dijkema
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Jolanda Dijkema
JAN 31
Friesland Tijdelijk HBO
02.03.2019 Job-Nr: 9189421
Solliciteren

Over de functie

Ben jij als startende docent klaar om zelfstandig je eerste stappen in het onderwijs te zetten? Voor verschillende scholen in Friesland zijn wij op zoek naar bevlogen docenten. Wil jij vanuit de zekerheid van een dienstverband bij Maandag® ervaring opdoen bij verschillende scholen? En ben jij in opleiding voor één van de volgende vakgebieden; Natuurkunde, Scheikunde, Biologie, Frans of Nederlands? Dan kom ik graag met jou in contact!

Als docent ben jij in staat de ontwikkeling van onze jeugd verder te brengen en weet jij hen mee te nemen in het leerproces van jouw vakgebied. Met behulp van verschillende en interactieve les vormen zorg jij voor leuke en interessante lessen.

Functie eisen

  • Je bent startend docent en in het bezit van een 1e of 2e Graad lesbevoegdheid (of een PABO-Diploma);
  • Relevante stage- en/of werkervaring;
  • Je beleeft plezier aan het overbrengen van je vak;
  • Flexibele houding omtrent opdrachten, scholen en reistijd;
  • Zin om te werken op detacheerbasis voor een bedrijf als Maandag®.

Wij bieden verrassende werkplekken met veel kansen voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast bieden wij een goed arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere een dienstverband bij Maandag®, een marktconform salaris en een netto reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer.

Wil je in aanmerking komen voor dit traject? Solliciteer direct via onderstaande button of neem contact op via onderstaande contactgegevens.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job