Casemanager

Eline Steendijk
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Eline Steendijk
JAN 30
Zeeland Tijdelijk HBO
01.03.2019 Job-Nr: 9188889
Solliciteren

Over de functie

Voor onze opdrachtgever in Walcheren zijn wij bij Maandag® Middelburg per direct op zoek naar een ervaren casemanager verzuim. Jouw verantwoordelijkheidsgevoel, adviezen en kennis zorgen ervoor dat het verzuim bij onder controle blijft. 


Wie ben jij dan? Jij hebt ruime ervaring als casemanager en jouw passie ligt bij re-integratie. Je zorgt ervoor dat de werknemers zich op hun gemak voelen bij jou, door jouw positieve en behulpzame karakter. Dit karakter zorgt ervoor dat je weet wat er speelt bij de werknemer, waardoor je kunt inspelen op deze signalen. Jij weet deze signalen goed te communiceren naar de betrokken partijen en weet een duidelijk plan op te stellen om het verzuim in te korten of zelfs te voorkomen. Is er toch verzuim? Dan heb je een goed systeem om de re-integratie van deze werknemer te versnellen.


De werknemers van deze opdrachtgever hebben een grote passie voor hun vak. Dit vak wordt gekenmerkt door transport en logistiek, waarbij de focus ligt op servicegericht en betrouwbaar werken. Deze focuspunten passen goed bij wie jij bent! Het logistieke inzicht van dit bedrijf heb jij als casemanager ook in je. Dit is terug te zien in jouw systematische manier van werken. Er heerst een fijne werksfeer gekenmerkt door waardering en persoonlijk contact.


Bevalt deze opdracht als casemanager verzuim? Dan bieden wij bij Maandag® Middelburg jou de mogelijkheid om bij deze opdrachtgever vast in dienst te gaan!


Heb jij de ervaring, de passie en sta je stevig in je schoenen? Bel mij dan snel en wie weet ben jij de oplossing waar onze opdrachtgever naar op zoek is! Ik ben te bereiken op het nummer 06 82 12 51 48 of via eline.steendijk@maandag.nl

Functie eisen

  • Hbo-diploma, bij voorkeur HRM
  • 5 dagen beschikbaar voor 37,5 uur
  • Kennis van verzuim, sociale wet- en regelgeving en de Wet Verbetering Poortwachter

Over het bedrijf

Bij Maandag® gaan wij op zoek naar jouw werkgeluk! Waar word jij blij van en wat zorgt ervoor dat jij met een glimlach naar je werk gaat? Daarover gaan wij het gesprek aan. Samengaan we op zoek naar een functie en een opdrachtgever die bij jou past.


Ga je voor ons werken als casemanager? Dan bieden wij verschillende voordelen, zoals reiskostenvergoeding, mogelijkheden om cursussen te volgen bij onze Maandag® Academy en begeleiding door de recruiter en accountmanager. Uiteraard horen vakantiegeld en vakantiedagen ook binnen deze voordelen, want iedereen heeft zo nu en dan ontspanning nodig!


Klinkt dit als muziek in jouw oren? Bel of mail mij dan direct!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job