Persoonlijk begeleider TBS (sociotherapeut)

Rebecca Evans
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Rebecca Evans
JAN 30
Noord-Brabant Vast HBO
01.03.2019 Job-Nr: 9188864
Solliciteren

Over de functie

Ben jij gedreven, gemotiveerd en een echte doorzetter? Ben jij ervaren in (of wil je meer ervaring in) de forensische psychiatrie en wil jij een nieuwe uitdaging aangaan? Ben jij klaar om jouw kennis en vaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Dan hoor ik graag van jou!

Voor onze opdrachtgever zijn wij opzoek naar een ervaren sociotherapeut die graag aan de slag wilt in de volwassenezorg. Jij gaat tbs-patiënten begeleiden die een complexe psychiatrische en/of ontwikkelingsstoornissen hebben. Je draagt bij aan de kwaliteit van het behandelaanbod. Jij helpt met het uitvoeren van de individuele dag- en zorgprogramma’s. Jij werkt nauw samen met regiebehandelaars, artsen, psychiaters en andere behandelaren. Jij gaat deelnemen aan MDO’s, intervisies en klinische lessen. 

Functie eisen

  • Een afgeronde opleiding HBO Social Work of HBO-V
  • Ervaring in de forensische psychiatrie
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • bereidheid tot werken van onregelmatige diensten
  • Je bent stressbestendig, staat stevig in je schoenen en bent vooral enthousiast!

Over het bedrijf

Deze vacaturen is voor een instelling voor forensische psychiatrie in regio Noord-Limburg. De problematieken zijn leidend voor de patiënten en zorgen voor ontwikkelingsproblemen op meerdere niveaus. Je kan werken binnen een kliniek, op ambulante basis m.b.t. begeleidt wonen of thuisbehandeling. Er werken ruim 450 medewerkers. Het werkgebied strekt zich uit van Limburg tot Zuidoost Brabant.


Maandag® biedt jou de gelegenheid om jouw kennis en vaardigheden bij verschillende organisaties in te zetten. Zo ben je verzekerd van de voordelen van een vaste werkgever en de voordelen van flexibel werken. Ben jij geïnteresseerd in werken in vast dienstverband, dan kunnen wij jou daarbij helpen. Je krijgt een uitstekend salaris dat aansluit bij jou opleiding en werkervaring. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Vakantiedagen, vakantiegeld en een pensioenregeling behoren ook tot de voorwaarden. Via de Maandag® Academy krijg je ook ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden.


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job