Basispsycholoog verslavingszorg Jeugd

Rebecca Evans
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Rebecca Evans
JAN 30
Noord-Brabant Vast WO
01.03.2019 Job-Nr: 9188861
Solliciteren

Over de functie

Als basispsycholoog kan jij in een dynamische omgeving gaan werken aan de persoonlijke ontwikkeling van jeugdigen waar sprake is van een verslaving. Als basispsycholoog diagnosticeer, behandel en evalueer jij het zorgproces van jeugdigen binnen een multidisciplinair team. Jij krijgt de regie over jeugdigen waar jij behandelingen gaat uitvoeren op individueel- en groepsniveau. Jij staat sterk in je schoenen en kan behandelkeuzes hard beargumenteren. Jij kan als geen ander door de diagnose heen kijken en de jeugdige zien zoals ze zijn. Jij durft open en eerlijk te zijn en hecht waarde aan professionaliteit binnen de werkplek.

Functie eisen

  • Jij hebt een universitaire opleiding gevolgd als Psycholoog en hebt daarbij jouw Basis Aantekening Psychodiagnostiek in bezit
  • jij hebt al enkele jaren ervaring als behandelaar en hebt affiniteit met verslavingszorg
  • jij bent gemotiveerd, betrokken en zelfstandig ingesteld
  • jij hebt ervaring met jongeren met kortdurende klinische zorgverlening
  • Jij hebt een rijbewijs en beschikt over eigen auto


Over het bedrijf

Maandag® biedt jou de gelegenheid om jouw kennis en vaardigheden bij verschillende organisaties in te zetten. Zo ben je verzekerd van de voordelen van een vaste werkgever en de voordelen van flexibel werken. Je krijgt een uitstekend salaris dat aansluit bij jou opleiding en werkervaring. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Vakantiedagen, vakantiegeld en een pensioenregeling behoren ook tot de voorwaarden. Via de Maandag® Academy krijg je ook ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job