Cliënt Contact Persoon

Anne Engelen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Anne Engelen
JAN 30
Noord-Brabant Vast MBO
01.03.2019 Job-Nr: 9188813
Solliciteren

Over de functie

De kern van het werk: mensen ondersteunen en verzorgen tijdens het ouder worden. Hier zet jij je met hart en ziel elke dag opnieuw weer voor in. Na jaren fysieke zorg verleend te hebben ben jij toe aan een tweede stap in je carrière.


Cliënt contact persoon is een uitdagende functie waarin jouw focus voornamelijk ligt op de kwaliteit van zorg. Je fungeert namelijk als aanspreekpunt voor cliënten, familie, collega’s en andere disciplines. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het opstellen van zorg- en werkplannen. Je waarborgt de zorgkwaliteit van jouw team. Je coördineert de zorg voor de dagelijkse gang van zaken op de afdeling en geeft waar nodig zorginhoudelijke sturing. Ook begeleid je leerlingen en stagiaires. Als cliënt contact persoon vind jij het belangrijk dat aankomend talent de begeleiding krijgen die zij verdienen!


Kortom: jij bent een voorbeeld functie, iemand die goed functioneert in een team en opzoek is naar een nieuwe uitdaging. 


| Regio: Eindhoven | 28-32 uur | Schaal 40 | VVT |

Functie eisen

  • Verzorgende IG;
  • Diploma CCP of bereidheid om de opleiding te volgen;
  • Flexibel en bereid om onregelmatig te werken;
  • Inzicht in methodiek van zorgplan en zorgdossier. 


Over het bedrijf

Voor al dat harde werk verschijnt natuurlijk elke maand een marktconform salaris op jouw rekening. Ook naar je werk rijden doe jij niet voor niks. Daarom vergoed Maandag® alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Geen auto om op je werk te komen? Geen probleem! Een leuke Maandag® lease auto behoort zeker tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. En dat is nog niet alles! Want jouw ontwikkeling en talent staat bij Maandag® altijd centraal. Door tal van training en opleidingsmogelijkheden hoef jij je geen seconde te vervelen.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job