Begeleider gehandicaptenzorg

Roxanne Vermunt
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Roxanne Vermunt
JAN 30
Zeeland Tijdelijk MBO
01.03.2019 Job-Nr: 9188689
Solliciteren

Over de functie

Voor verschillende opdrachtgevers in regio Zeeland ben ik doorlopend op zoek naar een begeleider gehandicaptenzorg die affiniteit heeft met cliënten met zowel een licht verstandelijke beperking als een meervoudige beperking. Hierbij kan sprake zijn van agressie, autisme, psychische stoornissen of moeilijk verstaanbaar gedrag. Dit betekent onder andere dat je naast het begeleiden van de cliënten ook een stuk zorg tot je verantwoordelijkheden neemt. Je beschikt als begeleider gehandicaptenzorg over uitstekende observatie skills waarmee je verschillende problematieken signaleert en hierop anticipeert. Hiervoor is het belangrijk dat je stevig in je schoenen staat en flexibel kunt omgaan met veranderlijke situaties.


Als begeleider gehandicaptenzorg zorg je ervoor dat het dagelijks leven in goede banen wordt geleid en maak je dagelijkse rapportages van je werkzaamheden. Je werkt in een team maar beschikt ook over een grote mate van zelfstandigheid. Ben jij op zoek naar uitdaging in je werk en beschik je over de juiste competenties? Neem dan snel contact op met mij!

Functie eisen

  • MBO diploma niveau 3 of 4 in de richting Zorg en Welzijn (MMZ, SPW)
  • Ervaring met de doelgroep (ADL)
  • In bezit van een autorijbewijs (B)
  • Minimaal 24 uur per week beschikbaar


Competenties: je staat stevig in je schoenen en bovenal enthousiast! 

Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?

Bij Maandag® werken professionals die hebben gekozen voor het Maandag® gevoel. Kwaliteit leveren, prettige arbeidsvoorwaarden en financiële zekerheid.


Maandag® biedt:

  • Een marktconform salaris volgens CAO.
  • Reiskostenvergoeding op basis van € 0,19 per kilometer.
  • Mogelijkheden om cursussen en trainingen te volgen op onze Maandag Academy.
  • Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.
  • Uiteraard behoren een pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. 


Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en kom ik graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job