Medewerker Klantcontactcentrum

Stèfanie Leinders
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Stèfanie Leinders
JAN 30
Limburg Tijdelijk MBO
01.03.2019 Job-Nr: 9188680
Solliciteren

Over de functie

Kapotte kranen, geluidsoverlast en huuropzeggingen bekende kost? Onze opdrachtgever in Limburg is op zoek naar een Medewerker Klantcontactcentrum.


Huurders kunnen tegen van alles aan lopen. Dat kan heel vervelend zijn. Jij bent het eerste aanspreekpunt en beseft dat als geen ander. Dus je luistert goed naar het verhaal, vraagt goed door en probeert zo snel mogelijk een oplossing te bieden. Die biedt je zelf waar kan. Zo niet, dan schakel je de juiste partijen.


De afwisseling in vragen, typen mensen en betrokken partijen biedt iedere dag weer uitdaging in je werk. Je wilt iedereen zo goed mogelijk helpen. Om dat te kunnen, sta je stevig in je schoenen. Want soms is het eerst nodig een huurder te kalmeren en grenzen aan te geven. Alleen zo is het mogelijk er samen uit te komen.


Kunnen we jouw headset al klaar leggen?

Functie eisen

  • Je hebt ervaring in een soortgelijke functie bij een woningcorporatie
  • Of je hebt binnen een corporatie een andere functie gehad en wilt graag bij een KCC aan de slag
  • Uiteraard beschik je over geduld, empathie en kun je dingen helder uitleggen

Over het bedrijf

Bij Maandag® weten wij wat voor mensen vandaag nodig zijn. Mensen met een frisse blik op morgen. Die aangesloten zijn op de technologische, juridische, financiële en maatschappelijke ontwikkelingen. Kortom; met kennis van zaken. Dat zijn de mensen van Maandag®.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job