Recruiter

Sarah van Klompenburg
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Sarah van Klompenburg
JAN 29
Overijssel Tijdelijk HBO
28.02.2019 Job-Nr: 9188234
Solliciteren

Over de functie

“Time spent on hiring, is time well spent.”


Als Recruiter is dit je levensspreuk. Maandag ® Enschede is op zoek naar een gedreven, commerciële Recruiter die klaar is om het verschil te maken.


Als Recruiter ben je specialist binnen je vakgebied. Ook weet je alles van de arbeidsmarkt. LinkedIn, jobboards en beurzen spit je door op zoek naar dé juiste professional die je vervolgens moeiteloos aan onze organisatie weet te binden. Samen met de Accountmanager ga jij op zoek  naar de perfecte match tussen professional en opdrachtgever. Jij weet namelijk door jouw gesprekstechnieken helemaal wat de wensen en ambities van de professionals zijn. Van een (digitale) eerste kennismaking tot een langdurige professionele relatie waarin jij als recruiter kan lezen en schrijven met je professionals. Dit is jouw doel! Ondertussen weet jij alle ballen in de lucht te houden: lopende procedures, verschillende intakegesprekken, openstaande vacatures en natuurlijk het overleg met de Accountmanager.


Hier moet natuurlijk wat tegenover staan, dit is wat wij jou bieden:

·       Een functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheden

·       Een marktconform salaris mét bonusregeling

·       Het leukste team van Enschede en omstreken

·       Een goed arbeidsvoorwaardenpakket 


Functie eisen

·       Je bent een geboren multitasker én netwerker

·       Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een commerciële functie

·       Je beschikt over HBO werk- en denkniveau

·       Het allerbelangrijkste: je bent ongelofelijk ambitieus en laat je niet snel uit het veld slaan. Je maakt gemakkelijk contact en beschikt over flinke overtuigingskracht.

Over het bedrijf

Maandag® bestaat al bijna 30 jaar. Opgericht in 1989 en sinds 2007 actief onder de naam Maandag®. Niet zo maar een naam, want wat is er beter dan maandag? De maandag staat voor ons voor een nieuw en fris begin. Voor ambitie en optimisme. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel dragen wij elke dag van de week uit. Want voor ons is het eigenlijk elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk en van werken. Zij zien werk als een belangrijk onderdeel van hun leven. En willen daar alles uithalen. Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® de detacheerder van de publieke sector.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job