Leerkracht (vast dienstverband)

Iris Beumer
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Iris Beumer
JAN 28
Overijssel Tijdelijk HBO
27.02.2019 Job-Nr: 9187719
Solliciteren

Over de functie

Als leerkracht aan de slag in het speciaal basisonderwijs én ook bij die school kunnen blijven! Het onderwijs heeft zo veel moois te bieden! Ligt jouw kracht binnen dit vakgebied in het pedagogische? Wil je een eigen klas? Op een school waar je kan blijven? Lees dan absoluut verder.


Een school in de omgeving van Zwolle kan namelijk een leerkracht gebruiken die niet kijkt naar het ‘rugzakje’, maar meer naar de leerling die er voor hem/haar staat. Iedere leerling heeft namelijk zijn of haar eigen kwaliteiten. Om die te herkennen en daar verder mee aan de slag te gaan, vraagt om veel geduld. Voor jou is dat geen probleem! Jij weet als geen ander dat je ook veel successen kan vieren in de kleine stappen.


Op deze school zit een gemotiveerd en dynamisch team. Dat is voor deze vacature absoluut de kers op de taart! Je maakt onderwijs namelijk samen met je collega’s, toch?


Ben je per direct beschikbaar voor 0,8 fte en zie je het zeker zitten om les te geven aan groep 7/8?Solliciteer dan op deze vacature via de onderstaande button.

Functie eisen

  • Lesbevoegdheid (pabo)
  • Affiniteit met het speciale kind
  • Per direct beschikbaar voor 0,8 fte


Wat kan Maandag® je bieden:

  • Salaris en vakantiedagen conform de leraren-cao (schaal L11, trede is afhankelijk van jouw jaren ervaring in het onderwijs)
  • Reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer (ook als je met de fiets naar de school kan!)
  • Dienstverband bij Maandag®, later bij de school zelf

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job