Sociaal Verpleegkundige Seksuele Gezondheid

Nicolette Kommers
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nicolette Kommers
JAN 28
Noord-Brabant Vast HBO
27.02.2019 Job-Nr: 9187702
Solliciteren

Over de functie

Als sociaal verpleegkundige SOA/sense houd je je bezig met de collectieve preventie en de individuele zorgverlening binnen de seksuele gezondheid, waarbij de nadruk ligt op de uitvoering van consulten.

In deze dynamische functie houd je zelfstandig spreekuren op het gebied van seksuele gezondheid. Tijdens deze spreekuren kunnen risicogroepen terecht voor soa onderzoek. Ook andere onderwerpen die met seksuele gezondheid te maken hebben komen ter sprake zoals veilig vrijen, anticonceptie advisering en seksuele disfuncties. Daarnaast geef je zelfstandig collectieve voorlichtingen en neem je deel aan outreach- activiteiten.

Je werkt in een enthousiast en deskundig zelf organiserend team van verpleegkundigen, artsen en doktersassistenten wat volop in beweging is. Je denkt actief mee over nieuwe ontwikkelingen op bijvoorbeeld het gebied van EHealth en voert projecten uit aangaande seksuele gezondheid.

Je bent respectvol en hebt een bepaalde mate van levenservaring ten aanzien van zeer uiteenlopende intieme vraagstukken en ziet het als een uitdaging om dit met cliënten te bespreken.


Aantal uur per week: 32 tot 36 uur per week

Locatie: s’-Hertogenbosch

Dienstverband: vast in dienst bij maandag® 

Functie eisen

  • Je hebt een afgeronde hbo-v opleiding, richting maatschappelijke gezondheidszorg en een geldige BIG-registratie als verpleegkundige. Een aanvullende opleiding sociaal verpleegkundige is een pré.
  • Je over praktische ervaring beschikt als verpleegkundige in een soortgelijke functie;
  • Aanvullende opleidingen op gebied van seksuele gezondheid gevolgd hebt en/of bereid bent deze te volgen;
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden beheerst in zowel het Nederlands als Engels;
  • Je beschikt over een goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid.
  • Je denkt en handelt vanuit een probleemanalyse.
  • Je bent klantgericht en initiatiefrijk.
  • Je bent stressbestendig en hebt een flexibele instelling.
  • Je bent een netwerker.

 

Wij bieden

Maandag® detacheert vakmensen binnen Zorg & Welzijn. Jij zorgt graag voor mensen, wij zorgen graag voor jou. Ga je voor Maandag® aan de slag, dan combineer je de zekerheid van een vaste baan met leuke collega’s en afwisselende projecten bij verschillende opdrachtgevers. Je kunt aan de slag bij ziekenhuizen, in de ouderen- en gehandicapten zorg (VVT) of bij GGZ, GZ en JZ-instellingen.

Maandag® snapt hoeveel verantwoordelijkheid jouw baan in de zorg met zich meebrengt en zorgt voor veel ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling. Met Maandag® doe je het samen en sta je er nooit alleen voor. Daarnaast ontvang je een uitstekend salaris dat recht doet aan jouw kennis en ervaring (conform de salarisschalen). Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.

Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Weet jij van aanpakken, durf je het verschil te maken en wil je voor impact zorgen? Dan ben je van harte welkom in team Zorg Breda!

 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job