Junior projectleider

Romy Wennekes
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Romy Wennekes
JAN 28
Overijssel Vast HBO
27.02.2019 Job-Nr: 9187453
Solliciteren

Over de functie

Voor onze opdrachtgever in de regio Zwolle ben ik op zoek naar een projectadviseur/junior projectleider.


Het team waarin je werkzaam bent, werkt aan infrastructurele projecten die voortkomen uit twee investeringsprogramma's. Het gaat hierbij om projecten waar een verkeersveiligheid-, c.q. doorstromingsprobleem aan de orde is. Alsmede projecten die te maken hebben met de vervanging en nieuwbouw van civiele constructies zoals bruggen, sluizen en duikers.


Het specifieke project betreft de vervanging van de oeverbeschoeiing over de gehele lengte van een kanaal. Vanwege budgettaire redenen wordt een afweging gemaakt welke delen als eerste vervangen moeten worden en welke delen onzeker zijn en welke delen nog niet vervangen hoeven te worden. Er is reeds een bouwteam met een aannemer geformeerd. Jouw rol hierbij is ondersteuning van de projectleider (uitzoeken, analyse, gegevens ordenen etc).


Verder spelen vermoedelijk als gevolg van eerdere werkzaamheden vragen over kwelproblematiek en diverse WOB-verzoeken vanuit de omgeving. Ook het in kaart laten brengen en analyseren uitgevoerde werkzaamheden en schades in de omgeving behoort tot je werkzaamheden.


Als projectadviseur/junior projectleider wordt je ingezet op diverse (uitzoek-)klussen die bij het project spelen of op termijn op je af komen. Je maakt onderdeel uit van een projectteam. Je krijgt (zelfstandig) uitvoerbare klussen en rapporteert aan de projectleider. 

Functie eisen

·        Afgeronde HBO opleiding richting civiel, technische bestuurskunde of milieu

·        Minimaal 2 jaar werkervaring als projectadviseur/junior projectleider

·        Werkervaring bij infrastructurele projecten

·        Werkervaring als werkvoorbereider/projectadviseur

·        Kennis van en affiniteit met duurzaamheidsvraagstukken en je weet dit te vertalen naar de praktijk

Over het bedrijf

Maandag® bestaat al bijna 30 jaar. Opgericht in 1989 en sinds 2007 actief onder de naam Maandag®. De maandag staat voor ons voor een nieuw en fris begin. Voor ambitie en optimisme, het gevoel dat alles mogelijk is. Voor ons is het eigenlijk elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk en van werken. Zij zien werk als een belangrijk onderdeel van hun leven en willen daar alles uithalen. Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® de detacheerder van de publieke sector.

 

Naast de inhoudelijke uitdagingen zijn er nog een aantal extra voordelen om bij Maandag® te werken. Je profiteert namelijk van een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket, een fijn salaris en ook voor je oude dag wordt gezorgd. Daarnaast kun je jezelf ontplooien door gerichte, vakinhoudelijke ondersteuning en vervolgopleidingen via de Maandag® Academy. Verder kun je je netwerk laten groeien door deel te nemen aan activiteiten van Club Maandag®. Voor een overzicht van alle actuele vacatures verwijs ik je graag naar ons vacatureoverzicht.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job