Inkomensconsulent

JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Marijke Vaatstra
JAN 25
Groningen Tijdelijk HBO
24.02.2019 Job-Nr: 9186316
Solliciteren

Over de functie

Binnen deze functie beoordeel je aanvragen levensonderhoud, bijzondere bijstand en aanverwante regelingen in het kader van de Participatiewet en IOAW. Je verricht huisbezoeken en geeft advies over diverse inkomensvoorzieningen en sociale zekerheid. Daarnaast geef je voorlichting over o.a. de Participatiewet en voer je de poortwachtersfunctie uit. Je bent verantwoordelijk voor je eigen caseload en maakt besluiten op het gebied van rechtmatige verstrekking van bijstand. In het team waar je terecht komt verwachten ze iemand die goed kan samenwerken en organiseren en een goed incasseringsvermogen. Ook heb je een proactieve houding, ben je integer en ga je accuraat te werk.

Functie eisen

·      Je hebt aantoonbare recente kennis van het gemeentelijk beleid, procedures op het vakgebied en uitvoeringsvoorschriften;

·      Jij hebt een succesvol afgeronde HBO-SJD opleiding;

·      Je hebt aantoonbare kennis de AWB, Participatiewet, IAOW/Z;

·      Jij bent alert op fraudesignalen en bent cijfermatig onderlegd;     

·      Jij beschikt over de vaardigheid in het onderhouden van geautomatiseerde bestanden en in het opstellen van rapporten en beschikkingen;

·      Ervaring met de applicatie CiVision Samenlevingszaken is een pré.


Over het bedrijf

Het leuke van Maandag is dat je de mogelijkheid krijgt om bij verschillende opdrachtgevers ervaringen op te doen, dit maakt het werk heel dynamisch en divers. Ook kun je je persoonlijk ontwikkelen dmv cursussen en trainingen die we bij Maandag aanbieden en krijg je een marktconform salaris volgens cao CAR UWO.


Wij zijn ontzettend blij met alle reacties. Mocht je echter binnen 5 werkdagen geen reactie hebben ontvangen, dan sluit jouw profiel mogelijk niet voldoende aan en zullen we jouw sollicitatie in dit traject niet verder behandelen.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job