Projectassistent

JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Leonique Laureij
JAN 25
Zuid-Holland Tijdelijk MBO
24.02.2019 Job-Nr: 9186306
Solliciteren

Over de functie

Het belangrijkste binnen je functie is het strak plannen en daarbinnen snel kunnen schakelen is een must. Als projectassistent ben je verantwoordelijk voor de agenda van één projectleider, agendabeheer is dan ook een belangrijk onderdeel van je functie. Je bent ook aanspreekpunt voor het hele afdeling. Ze verwachten van jou dat jij je communicatiestijl weet af te stemmen op de doelgroep en hierbij de belangen van het managementteam en de zakelijke relatie weet te behartigen.  


Je hebt een ondersteunde rol. Tegelijkertijd ben jij de oren en ogen op de afdeling en binnen de organisatie. Je staat sterk in je schoenen en durft gevraagd en ongevraagd te adviseren. Samenwerken is een werkwoord; wij verwachten van jou dat je in staat bent om samen te werken je collega’s. Kortom, je bent een echte teamplayer. Transparantie is hierbij belangrijk; je zegt wat je doet, je doet wat je zegt en je laat zien dat je doet wat je zegt.

Functie eisen

Heb jij:


·      Minimaal een MBO+ werk- en denkniveau;

·      Een secretariële opleiding;

·      Ruime secretariële werkervaring;

·      Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;

·      Je bent accuraat, flexibel en werkt zelfstandig, maar ook graag in teamverband;

·      Je hebt werkervaring binnen de overheid of een projectomgeving;

·      Kennis van systemen zoals Oracle, Planon en/of Corsa, is zeker een pré.


Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Ik kom graag met je in contact via: 06 22 04 23 19 of mailen naar: Leonique.Laureij@maandag.nl of je kan solliciteren via de daarvoor bestemde knop!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job