Docent Duits 1e graad

Leonie Vet
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Leonie Vet
JAN 25
Noord-Holland Tijdelijk WO
24.02.2019 Job-Nr: 9186280
Solliciteren

Over de functie

Wir haben eine freie Stelle! Kan jij mij vertellen of deze zin juist is en kan je ook de leerlingen dit goed uitleggen?

Dan ben ik op zoek naar jou!

 

Momenteel hebben wij een functie beschikbaar voor een Docent Duits 1 graad. Binnen deze functie zal les gaan geven aan havo, vwo bovenbouw leerlingen en daarnaast nog enkele 2e graads klassen gaan geven.

Hoe zit jou dag eruit?

Tijdens de voorbereiding van je lessen stel je jezelf een aantal vragen zoals hoe trek ik de aandacht van de leerlingen en hoe houd ik orde in mijn klas?

Jij weet het vak Duits vervolgens op een leuke wijze te geven en maakt de leerlingen zodoende ook echt enthousiast voor het vak!


Start jij elke dag met een frisse blik? Sta jij open voor nieuwe uitdagingen en ben jij flexibel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Spreekt deze functie je aan en/of wil je graag meer weten over de mogelijkheden die Maandag® jou kan bieden als Docent Duits in het voortgezet onderwijs? Dan drink ik graag een kopje koffie/thee met jou!

Functie eisen

Naast een flexibele werkhouding en enthousiaste persoonlijkheid beschik jij over:


  • Een 1e graad bevoegdheid Duits heb je je opleiding (bijna) afgerond
  • Pedagogisch als didactisch ben je sterk onderlegd
  • Recente ervaring binnen de functie van Docent Duits
  • Op korte termijn beschikbaar


Over het bedrijf

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Professionals die bij Maandag® werken selecteren zichzelf. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Want eigenlijk is het voor ons elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk, net als wij. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel, gedreven en heel positief. We willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel voor succes. Jij toch ook?


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job