Projectsecretaris

JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Leonique Laureij
JAN 25
Zuid-Holland Tijdelijk HBO
24.02.2019 Job-Nr: 9186269
Solliciteren

Over de functie

Als projectsecretaris ben je het schakelpunt tussen de politiek-bestuurlijke context van het programma én de privaat-commerciële context van de onderliggende projecten. Je bewaakt de interne processen én financiën van het team én hebt een agenderende functies richting gerelateerde beleidsprocessen binnen en buiten de gemeente. Je hebt oog voor de ontwikkelingen binnen de sector en zoekt naar nieuwe kansen en mogelijkheden voor ondernemers en/of innovatieve economische ontwikkelingen. Duurzame economische ontwikkeling van onze regio is het vergezicht waarbinnen we werken. Een aantrekkelijk en duurzaam vestigingsklimaat voor bedrijven en investeerders is ons doel.


Je treedt op als secretaris van het teamoverleg, coördineert alle (bestuurlijke) besluitvormingsprocessen richting MT, Directie, College en Raad, Tevens ben je verantwoordelijke voor de P&C cyclus voor het team (jaarplan, jaarrekening, begroting, inclusief kwartaalrapportages). Ook bewaak je de kwaliteit van opdrachtverlening en subsidies aan externe partners. We zoeken daarbij geen coördinator, maar een secretaris die - op basis van overleg - de inhoud zelfstandig kan opbouwen. Je bent creatief, representatief en communicatief vaardig. Je deelt kennis, informatie, resultaten met collega’s om breed draagvlak voor het programma te verkrijgen. 

Functie eisen

Heb jij:


  • Een afgeronde HBO+ opleiding (richting ruimtelijke economie, bestuurskunde, planologie of sociale geografie) dan wel een academisch werk- en denkniveau;
  • 2 tot 4 jaar ervaring op het vakgebied van beleidvorming en programma-management in de gemeentelijke context;
  • Kennis van en ervaring met projectmatig werken, economische ontwikkeling en gemeentelijke procedures;
  • Uitstekend politiek-bestuurlijk inzicht;
  • Beschikt over procesvaardigheden;
  • Goede communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk);
  • Ervaring met organiseren, plannen, prioriteren en de voortgang bewaken.


Enthousiast geworden? Ik kom graag met je in contact! 06 22 04 23 19 of solliciteer via de daarvoor bestemde knop!

       

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job