Recruiter

Anouk Bergenhenegouwen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Anouk Bergenhenegouwen
JAN 25
Zuid-Holland Tijdelijk HBO
24.02.2019 Job-Nr: 9186257
Solliciteren

Over de functie

Als recruiter heb je diverse taken. Je treedt op als sparringpartner, onderhoudt het contact en zorgt ervoor dat jouw professional die leuke nieuwe baan krijgt. 

De dag begint met jouw mailbox. Hierin komen vragen vanuit jouw professionals binnen, sollicitaties op jouw vacatures die online staan en interne communicatie. Na een kort en efficiënt overleg met jouw accountmanager ga je aan de slag met de vacatures die er op dat moment zijn. Je zet verschillende lijntjes uit met als doel het maken van de juiste match!


Je stelt vacatureteksten op publiceert deze op de Maandag® website, LinkedIn en diverse jobboards. Vervolgens beoordeel je de binnengekomen sollicitaties en zorg je ervoor dat deze afgehandeld worden. Met interessante profielen plan je een kennismakingsgesprek. In zo’n gesprek zoom je in op iemands ervaringen, karakter en werkwensen. Daarnaast heb je als Recruiter regelmatig contact met professionals die je al hebt gesproken. Je bent betrokken bij de opleidingen die de Maandag® Academy aan haar professionals biedt.


Als Recruiter weet je door middel van searchen, netwerken, hunten en het beheren van jouw relaties een uitstekende pool op te bouwen van professionals. Jij bent de persoon die het verschil maakt en alle touwtjes in handen heeft. Je kent jouw verantwoordelijkheden en krijgt hierdoor een hoge mate van vrijheid in de manier waarop jij jouw doelen behaald. Jouw commerciële gedrevenheid zorgt ervoor dat je zo veel mogelijk matches maakt en is de sleutel tot succes.

Functie eisen

Functie eisen:

  •  HBO werk en denkniveau
  • Ervaring in recruitment of commerciële ervaring is een pré
  • Administratief sterk onderlegd
  • Een echte gesprekspartner
  • Commerciële drive 

Over het bedrijf

Bij Maandag Den Haag hebben jouw collega’s verschillende achtergronden. Daarbuiten hebben ze echter allemaal groen bloed. Je bent commercieel, spontaan, enthousiast en hebt de frisse energie om mijn team te versterken! 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job