Functioneel beheerder Planon

Lennert Dietvorst
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lennert Dietvorst
JAN 24
Zuid-Holland Tijdelijk MBO
23.02.2019 Job-Nr: 9185745
Solliciteren

Over de functie

Voor de Gemeente Rotterdam ben ik op zoek naar een functioneel applicatiebeheerder Planon. Je biedt ondersteuning aan gebruikers met als doel een correct en doelmatig gebruik van de diverse applicaties. Voor het beheer van deze applicaties zijn we op zoek naar medewerkers gebruikersondersteuning die de 1e lijns ondersteuning van een aantal van deze applicaties kunnen gaan verzorgen.

Je handelt diverse serviceaanvragen af, zoals het beantwoorden van vragen van gebruikers, regelen van autorisaties, draaien van scripts/query’s, verzorgen van standaardrapportages, instructies aan gebruikers, escaleren van calls naar de functioneel beheerders. Voor voorkomende incidenten pas je standaard oplossingen toe en je verzorgt periodieke aanpassingen van tabellen. Verder verleen je hand en spandiensten aan de overige teamleden. Bij voorkeur heb je ervaring met SQL en ben je bekend met Klant Volg Systemen.Doorgroeimogelijkheden zijn er naar de functie van Functioneel Beheerder en tester.

Belangrijk: We zijn niet op zoek naar servicedeskervaring uit ICT of werkplek-automatisering, maar naar ervaring aan de functionele kant. Het FB-Team heeft een brugfunctie tussen primair proces en ICT dienstverleners; aangezien je in contact staat met de gebruikers is begrip van het primaire proces en kennis van de functionaliteit van de applicaties belangrijker dan ICT kennis.

Functie eisen

  • MBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal twee jaar aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie;
  • Je hebt basis kennis van BISL en ITIL en je weet de weg binnen MS-Office;
  • Je bent servicegericht en flexibel;
  • Kennis van en ervaring in het sociale domein is een pré.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job