Docent Nederlands

JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Gerben Visser
JAN 23
Friesland Vast HBO
22.02.2019 Job-Nr: 9185329
Solliciteren

Over de functie

Ligt jouw passie bij onze mooie taal en vind je het leuk om dit over te brengen op leerlingen? Ben jij degene die altijd je vrienden attendeert op spelfouten op Whatsapp? Jij hebt een voorliefde voor de Nederlandse taal en vindt het leuk om dit over te brengen op leerlingen in het VO en MBO/HBO.

Scholen zijn volop bezig met de formaties voor volgend schooljaar. Zodoende zijn wij ook op zoek naar docenten Nederlands om ons team mee te versterken. Als docent Nederlands krijg jij geen genoeg van:

·       Debatteren

·       Betogen schrijven

·       Spellingoefeningen

·       Boeken lezen etc.

Met jouw lessen weet je de leerlingen te boeien en te inspireren. Naast het lesgeven ga je ook de lessen voorbereiden, toetsen nakijken en opdrachten bedenken. Jij weet de leerlingen op een creatieve manier enthousiast te maken voor het vak en zodoende je kennis over te dragen aan de leerlingen. 

Als jij vastigheid wil combineren met flexibiliteit, dan is Maandag® de ideale werkgever voor jou. Vanuit een dienstverband bij ons ga jij een kijkje nemen op verschillende scholen. Wij houden rekening met jouw ervaring, wensen en ambities. Of je nou een ervaren docent bent, bijna klaar met je studie of in deeltijd studeert, bij Maandag® hebben we voor iedereen mogelijkheden. Daarbij hanteren wij het salaris conform de onderwijs CAO met doorbetaling van het loon tijdens de schoolvakanties.

Voel jij je aangesproken en ben jij enthousiast geworden na het lezen van de vacature? Ik nodig je graag uit voor een kennismaking onder het genot van een kopje koffie. We bespreken dan samen waar jij energie van krijgt in je werk en wat wij voor elkaar kunnen betekenen. 


Functie eisen

·        Afgeronde (of binnenkort afgeronde) opleiding docent Nederlands 1e of 2e graad;

·        Ervaring met lesgeven binnen het MBO/HBO of voorgezet onderwijs is een pré (eventueel d.m.v. stage);


Wat biedt Maandag® jou?

·        8% vakantietoeslag;

·        Volledige vergoeding van je reiskosten op basis van € 0,19 per km;

·        Online trainingen en cursussen via GoodHabitz, zodat je je blijft ontwikkelen als (onderwijs)professional;

·        Startklaar traject voor pas afgestudeerde docenten;

·        Voordelen van Club Maandag®, zoals exclusieve meet-ups en workshops voor onze docenten


Over het bedrijf

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job