Recruiter

Anouk Goossens
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Anouk Goossens
JAN 22
Noord-Brabant Vast HBO
21.02.2019 Job-Nr: 9184302
Solliciteren

Over de functie

Van maandagochtendkoffie tot vrijdagmiddagborrel. Elke dag is anders! Als Recruiter ben je samen met de Accountmanager dé schakel tussen opdrachtgevers en professionals. Samen bepaal je naar wat voor professionals jij op zoek gaat.


Eén van je taken als Recruiter is het schrijven van een frisse en to-the-point vacaturetekst. En dan? Nee, niet wachten tot de sollicitaties binnenstromen. Je bent pro-actief en gaat snel op zoek! Je struint LinkedIn en alle jobboards af, legt contact met scholen, schakelt je netwerk in en rust niet tot je de perfecte match gevonden hebt.


Via via kom je in contact met Stijn, een professional met een aantal jaar werkervaring. Je nodigt hem uit op kantoor. Onder het genot van een kop koffie maak je kennis en bespreek je zijn wensen. Door jouw verhaal wordt hij enthousiast over het werken bij Maandag®. Je besluit hem te verwelkomen in het team en biedt hem een dienstverband aan. Daar heb je lef voor nodig, maar je bent er van overtuigd dat dit toptalent het verschil gaat maken.


De Accountmanager gaat direct aan de slag. Hij licht het cv van Stijn toe bij zijn klanten, en met succes! Hij mag op sollicitatiegesprek. Zoals je al verwachtte is ook de klant enthousiast. Je belt Stijn om het goede nieuws te vertellen, geeft een slinger aan de bel en viert dit succes met collega’s. Van successen krijg jij energie! Je gaat snel weer aan de slag om nog meer mensen te helpen aan een leuke baan.


En op vrijdag? Dan is het tijd voor de vrijdagmiddagborrel! Hét moment om met je collega’s terug te kijken op een succesvolle week. Want hard werken doe je graag, maar zonder Brabantse gezelligheid is het toch net wat minder leuk. Het team van Maandag® Breda kenmerkt zich door haar nuchtere en positieve instelling. We zijn gedreven, ambitieus en doelgericht. Kom je ons team versterken?

Functie eisen

Je bent onze toekomstige Recruiter als je beschikt over:

  • HBO werk- en denkniveau
  • Minimaal 1 jaar werkervaring in een commerciële functie
  • Commercieel talent, doorzettingsvermogen, enthousiasme en energie
  • Je bent bij voorkeur 40 uur per week beschikbaar


Over het bedrijf

Bij Maandag® staat werkgeluk centraal. Je komt te werken in een jong team, waar plezier en succes voorop staan. Het team van Maandag® Breda kenmerkt zich door haar nuchtere en positieve instelling. We zijn gedreven, ambitieus en doelgericht. Gegarandeerd elke week een leuke maandag dus, waarop je met enthousiaste en gedreven collega’s de mooiste resultaten boekt.


We bieden je een baan met veel eigen verantwoordelijkheid en je krijgt de vrijheid om te bepalen hoe jij je doelen behaalt. Daar tegenover staat een marktconform salaris en een uitstekende bonusregeling. Je krijgt een Microsoft Surface en iPhone. Uiteraard horen de pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.


Omdat we je graag een kickstart van je carrière geven, start je met een volledig verzorgde introductieweek op de Maandag® Academy. Ook na die eerste week gaan we samen actief aan de slag met jouw ontwikkeling. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job