Ervaren vakman

Parisa Ghadiri
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Parisa Ghadiri
JAN 22
Noord-Holland Vast MBO
21.02.2019 Job-Nr: 9184217
Solliciteren

Over de functie

Jij stap de deur uit wanneer jij de huurder met een glimlach hebt achtergelaten na het uitvoeren van de onderhoudswerkzaamheden.

 

Als vakman verricht je alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden binnen de grenzen van jouw Regio. Bij het uitvoeren van jouw werkzaamheden signaleer je zowel onderhouds- als sociale behoeften van bewoners. Je richt je op maximale klanttevredenheid, zowel waar het de kwaliteit van de reparatie betreft als waar het gaat om jouw klantbenadering. Naast een kundig vakman ben jij namelijk in de eerste plaats een sociaal mens, met oog én oor voor de behoeften van jouw klanten. Als 'visitekaartje' ben je verantwoordelijk voor de coördinatie tussen klant, derde uitvoerende partijen en de Opzichter DO. 


De vakman die wij zoeken is sociaal en positief en houdt zich aan geschreven én ongeschreven regels. Uiteraard beschik je over ruime kennis en vaardigheden op jouw vakgebied. Als betrokken vakman ben je verbonden met en loyaal aan de organisatie, je functie/rol en het werk. Je geeft de klant voldoende ruimte om wensen, problemen en klachten te uiten, maar als iets echt niet kan, dan ben je daar duidelijk over. Je bent bekend met de term LSD (luisteren, samenvatten, doorvragen) en stelt je hulpvaardig op naar de klant. Je onderneemt snel de gepaste en concrete acties naar aanleiding van de klantvragen. Zo voelt de huurder zich gehoord en geholpen!

Functie eisen

  • VMBO werk- en denkniveau;
  • ervaring met gesprekstechnieken om de klant professioneel te woord te staan;
  • kennis van materialen, uitvoeringsmethoden, veiligheidsregelingen en gehanteerde kwaliteitsnormen;
  • ervaring met voorkomende onderhoudswerkzaamheden als timmeren, metselen, tegelzetten, rioolonderhoud, schilderen, klein elektrawerk, etc.;
  • ervaring met bovengenoemde onderhoudswerkzaamheden in woningen (een sterke pré);
  • administratieve vaardigheden en ervaring met het gebruik van hedendaagse middelen zoals een tablet.


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job