DÉ Projectleider Civiele techniek

Frank Rugebregt
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Frank Rugebregt
JAN 22
Noord-Holland Vast MBO
21.02.2019 Job-Nr: 9184155
Solliciteren

Over de functie

Op dit moment zoeken wij DÉ Projectleider Civiele techniek!


Wat is het verschil tussen "een" projectleider civiele techniek en DÉ Projectleider Civiele techniek? Heel simpel... DÉ Projectleider Civiele techniek is dol op zijn vakgebied en gaat elke dag met veel plezier naar zijn werk toe.


Hij werkt graag aan de meest grote en uitdagende projecten in zijn vakgebied. Dit doet hij niet alleen bij de leukste gemeentes... Dit wilt hij doen bij de gemeentes met de meest ambitieuze Civiel Technische projecten. Op borrels praat hij over maaiveldinrichtingen. 's Nachts droomt hij van het woonrijp maken van dat uitdagende project dat door de klachten uit de omgeving een doorn in het oog van de politiek is geworden. 


Dankzij zijn sociale skills is hij in staat om omwoners tijdens de bewonersbijeenkomsten alsnog enthousiast te maken. DÉ Projectleider Civiele techniek daar kan niemand om heen... Hij maakt een succes van zijn project! Daar kan "een" projectleider civiele techniek niet tegen op...


Jij gaat aan de slag bij de ingenieursbureau's bij de mooiste gemeentes in Nederland. Je bent er trots op om een professional van Maandag® te zijn en jij gaat geen uitdaging uit de weg. Complex klinkt als een uitdaging en voor elk probleem staat een oplossing. Dat is de mentaliteit die wij zoeken!


Ben jij DÉ Projectleider Civiele techniek die wij zoeken?


Functie eisen

  • Minimaal een MBO diploma civiele techniek (aangevuld met een rugzak vol civieltechnische bagage);
  • Ervaring binnen een IPM rol is een pré;
  • Hoofd koel, communicatief sterk & liefde voor het vak!


Wat bieden wij?

  • Een vast dienstverband;
  • Een dikke bankrekening;
  • Prachtige projecten!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job