Projectleider Afvalbeheer

Yannick Groot
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Yannick Groot
JAN 22
Noord-Holland Tijdelijk HBO
21.02.2019 Job-Nr: 9184143
Solliciteren

Over de functie

Team Afvalbeheer maakt onderdeel uit van de afdeling Centrale Beheertaken en is op zoek naar een projectleider afvalbeheer. In het team werken circa 35 mensen. Daarnaast is er een flexibele schil van 2 – 4 mensen. Het team is opgedeeld in vier delen: ondergronds inzamelen, zijbelading, Afvalbrengstation/Overslagstation en kantoor. Ondergronds inzamelen, zijbelading, Afvalbrengstation/Overslagstation worden elk aangestuurd door een coördinator. Het team wordt aangestuurd door een teamleider.

In 2018 is bij de Gemeente, Anders Inzamelen ingevoerd. Het doel hiervan was dat restafval, PMD en glas gereden zou worden op vulgraadsensoren. Dit systeem functioneert nog niet 100%. Er zijn veel bijplaatsingen en dus ook veel klachten van inwoners. Bij het Afvalbrengstation/Overslagstation is in 2018 nieuwe software voor de weegbruggen aangeschaft en geïmplementeerd. Ook is het Overslagstation vernieuwd. Zowel bij Anders Inzamelen als het Afvalbrenstation/Overslagstation zijn nog wat losse eindjes die dienen te worden afgerond.


Van de Projectleider Afvalbeheer vragen wij:

  • Dat je digitaal bent onderlegd en kennis hebt van MS Office (met name Outlook).
  • Relevante kennis van afvalinzameling. 
  • Ervaren in projectmatig werken.

Functie eisen

  • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring met werkprocessen op het gebied van afvalinzameling, opgedaan in de afgelopen 5 jaar.
  • Je hebt ervaring met projectmatig werken in afvalinzameling.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job