Leerkracht bovenbouw

Marije Hulshof
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Marije Hulshof
JAN 22
Friesland Vast HBO
21.02.2019 Job-Nr: 9184060
Solliciteren

Over de functie

Als groepsleerkracht bovenbouw ben jij jouw leerlingen aan het voorbereiden op misschien wel een van de spannendste stappen van hun leven, naar een nieuwe school toe. Daarnaast heb jij ook nog jouw inhoudelijke vakken te geven. Al met al heel veel om te doen en bij stil te staan. Voor Maandag® Leeuwarden zoek ik groepsleerkrachten die het verschil willen maken en onderscheidend willen zijn in hun vak. Leerkrachten met passie en die met zichtbaar plezier voor de bovenbouw groep staan.

Functie eisen

• Je beschikt over een PABO-diploma (of bent in de afrondende fase van deze opleiding);

• Je hebt relevante ervaring in het basisonderwijs opgedaan, affiniteit met de doelgroep en bent voldoende pedagogisch en didactisch onderlegd;

• Je kunt leerlingen motiveren, beschikt over een natuurlijk overwicht en bent flexibel.

Over het bedrijf

·       Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden.

·       Wij bieden een marktconform salaris volgens CAO Onderwijs. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.

·       Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer.

·       Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen.

·       Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.

·       Uiteraard horen pensioenregeling en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.


Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en kom ik graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job