Docent Nederlands 1e graads

Jill ter Grote
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Jill ter Grote
JAN 21
Overijssel Vast WO
20.02.2019 Job-Nr: 9183581
Solliciteren

Over de functie

Een discussie leiden tussen de leerlingen staat jou op het lijf geschreven en de ontwikkeling die deze leerlingen daarmee laten zien vind jij prachtig om te zien. Naast de welbekende boekbesprekingen vertel jij de leerlingen waar de grote verschillen zitten tussen straattaal en zakelijk taalgebruik. Een samenvatting schrijven, een betoog goed onderbouwen zijn voorbeelden van onderwerpen waar je graag mee bezig houdt. 

Functie eisen

  • Eerstegraads bevoegd (afrondende fase)
  • Aantal uren in overleg

Over het bedrijf

Een dienstverband bij Maandag® biedt zekerheid gecombineerd met afwisseling en uitdaging. Zo kan jij bij diverse scholen voor een kortere of langere tijd aan de slag, ervaring op doen en jouw onderwijsnetwerk vergroten. Onze arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend geregeld. Jouw salaris is conform het onderwijs cao en alle reiskosten worden vergoed op basis van € 0,19 per kilometer. Zaken als doorbetaling tijdens schoolvakanties en vakantiegeld behoren uiteraard tot de voorwaarden.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job