Revalidatieverpleegkundige

JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Daan Klomp
JAN 21
Zuid-Holland Tijdelijk MBO
20.02.2019 Job-Nr: 9183565
Solliciteren

Over de functie

Zorg jij dat patiënten met een dwarslaesie revalideren? Zorg jij voor een blik op de toekomst in plaats van een blik op het verleden? Dan ben jij degene die wij zoeken. 


Voor een opdrachtgever in Rotterdam zijn wij opzoek naar een revalidatieverpleegkundige. Je komt te werken op een revalidatieafdeling waar mensen met een dwarslaesie revalideren. Op een revalidatieafdeling is geen dag hetzelfde. Jij gaat het leven van de patiënt optimaliseren om zo zijn deelname aan de maatschappij te bevorderen. Door je ervaring als professional heb je jezelf aangeleerd om de juiste prioriteiten te stellen. Naast dit krijg je er energie van om mee te denken in multidisciplinaire overleggen.

Functie eisen

  • Je beschikt over een diploma Verpleegkunde niveau 4 (of niveau 5)
  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar
  • Werkervaring binnen de revalidatie is een pré

Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen wij binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie.


Maandag® biedt jou een marktconform salaris volgens de betreffende VVT CAO. Wij vergoeden daarnaast de reiskosten op basis van € 0,19 per kilometer. Uiteraard horen een pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen en wordt je begeleid door een enthousiaste recruiter en accountmanager.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job