Verpleegkundig Specialist met een vast dienstverband

Nicolette Kommers
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nicolette Kommers
JAN 21
Noord-Brabant Tijdelijk HBO
20.02.2019 Job-Nr: 9183537
Solliciteren

Over de functie

Uitdagende baan in de zorg met vast contract, zekerheid en doorgroeimogelijkheden! Ben jij als Verpleegkundig Specialist op zoek naar een vast contract, wil jij financiële zekerheid en jezelf ontwikkelen? Bij Maandag® kan dat! ‘

Als Verpleegkundig Specialist lever je verpleegkundige behandeling en begeleiding aan cliënten met GGZ-problematiek en geef je leiding aan verschillende vormen van hulpverlening.

Je gaat behandeling geven aan cliënten, waarbij in het algemeen sprake is van meervoudige problematiek en beperkingen op meerdere levensgebieden.

Je hebt een unieke positie ten opzichte van het team en collega-behandelaren waarmee je intensief samenwerkt. Je neemt namelijk bepaalde behandeltaken van artsen over en je bent tevens regiebehandelaar. Je gaat werken binnen zowel de basis- als de specialistische GGZ.

Jij stelt bij de cliënt een (verpleegkundige) diagnose vanuit de lichamelijke beperkingen die voortkomen uit zijn psychiatrische stoornis. Jij werkt samen met anderen om de zorg voor de cliënten optimaal te laten verlopen.

Steeds staan het behoud van eigen regie en autonomie van de cliënt centraal.

Functie eisen

Als Verpleegkundig Specialist voldoe je aan de volgende eisen:

  • Je beschikt over een afgeronde relevante beroepsopleiding;
  • Je hebt een geldige BIG-registratie als Verpleegkundig Specialist;
  • Daarnaast heb jij ervaring met COPD en Diabetes

Wij bieden

Maandag® biedt jou de gelegenheid om je expertise bij diverse organisatie in te zetten en uit te breiden. Daar wordt de zorgbranche blij en beter van, maar jij ook! Bij Maandag® koppel je dus de voordelen van een vaste werkgever aan de voordelen van flexibel werken! Daarnaast ontvang je een uitstekend salaris dat recht doet aan jouw kennis en ervaring (conform de salarisschalen). Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.

Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct! Wil je meer weten over deze opdracht? Of heb je algemene vragen over de mogelijkheden bij de grootste detacheerder in de publieke sector? Ik vertel je er graag meer over!

Jij zorgt graag voor mensen, wij zorgen graag voor jou.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job