HBO Wijkverpleegkundige

Marli Westerhof
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Marli Westerhof
JAN 18
Drenthe Vast HBO
17.02.2019 Job-Nr: 9182376
Solliciteren

Over de functie

Ben jij de spin in het web binnen de thuiszorg?

Als jij bovenstaande vraag met “ja” kunt beantwoorden, lees dan snel verder!


Als wijkverpleegkundige is het jouw doel om de cliënt zo goed mogelijk te verzorgen en daarnaast te stimuleren om dit zo goed mogelijk voor hunzelf te doen. Dit doe jij door veel te overleggen met de huisarts, het ziekenhuis en de mantelzorgers. Daarnaast kijk jij waar de behoefte aan zorg nodig is, speelt in op de ontwikkelingen in de wijk en stuurt de verpleegkundigen in de wijk aan. Je kunt wel stellen dat jij de duizendpoot bent waar wij naar op zoek zijn!

Functie eisen

·      HBO-V diploma

·      Big registratie

·      Hart voor de zorg

Over het bedrijf

Jij vindt het net als ons belangrijk dat jouw eigen (werk)geluk niet achterwege moet blijven. Bij Maandag® willen we graag samen met jou om tafel om te kijken hoe we dit voor jou kunnen bereiken. Je krijgt een eigen recruiter en accountmanager voor je persoonlijke begeleiding. Heb je bijvoorbeeld zin in een bepaald type project, dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden. We vinden het belangrijk dat je je kunt concentreren op waar je goed in bent en wat je graag doet. Maandag® zorgt voor de zaken eromheen.                                                                                                                                                        Eenmaal aan de slag bij de opdrachtgever willen we graag weten hoe het met jou gaat. Je evalueert regelmatig hoe het werk verloopt, hoe het met jou gaat en waar je hulp bij kunt gebruiken. Is jou project afgelopen? Dan gaan we op zoek naar de volgende uitdaging die op jou ligt te wachten.

Naast dat jij op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, begint het bij jou ook wel te kriebelen om jouw talenten verder te ontwikkelen. Komt dat even goed uit! In dienst van Maandag® heb jij de mogelijkheid om trainingen en cursussen te volgen op de Maandag® Academy. 


Wat biedt Maandag® jou?

  • Wij bieden je een marktconform salaris op basis van CAO
  • Je ontvangt een netto reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer
  • Een Vast Dienstverband bij Maandag® behoort tot de mogelijkheden


Wil jij meer weten over Maandag®, mogelijke vacatures of andere zaken? Dan kun je mij bellen op 0612042278 en maak ik graag een afspraak om te kijken of wij iets voor elkaar kunnen betekenen. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job