Projectleider Openbaar Vervoer (12u)

Jasper Koehorst
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Jasper Koehorst
JAN 18
Groningen Tijdelijk HBO
17.02.2019 Job-Nr: 9182234
Solliciteren

Over de functie

Wil jij onderdeel zijn van een afdeling die met mobiliteit een bijdrage levert aan de economische ontwikkeling en leefbaarheid van de provincie Groningen door het verplaatsen van mensen en goederen zo optimaal mogelijk te faciliteren? Dan hebben wij de uitdaging voor jou! Bij deze noordelijke opdrachtgever is de afdeling Mobiliteit Projecten jouw werkplek.

De vacature valt binnen de afdeling Mobiliteit Projecten en levert vanaf de initiatieffase van infrastructurele projecten expertise op het gebied van verkeersveiligheid, verkeerstechniek, weg- en spoorontwerp, kostenramingen en andere civieltechnische aspecten. Het cluster grondzaken van de afdeling heeft uitgebreide kennis van grondverwerving- en vervreemding, pacht en onteigening.

In de verkennings- en plan uitwerkingsfase vormt de inhoudelijke kennis van de afdeling de basis voor de uitwerking van de plannen. De afdeling is betrokken bij grote projecten, projecten voortkomend uit groot onderhoud van infrastructuur en nieuwbouwprojecten van infrastructuur van planfase tot en met realisatiefase.

Het definitieve ontwerp en opstellen van de contractstukken (bestekken) zijn het sluitstuk voor de start van de aanbestedingsprocedure. Na gunning vindt toezicht op het werk plaats door de afdeling.


Voor de aansturing van een aantal openbaar vervoer projecten, zoeken wij namens onze opdrachtgever een projectleider openbaar vervoer. Het belangrijkste project zit midden in de realisatiefase.


Binnen de projecten ben je:

  • verantwoordelijk voor het managen van complexe railinfrastructuurprojecten en het realiseren van de projectresultaten.
  • verantwoordelijk voor het informeren en adviseren van de opdrachtgever met gevoel voor politieke en bestuurlijke verhoudingen en rekening houdend met de verschillende belangen. Bovendien bereid je belangrijke besluiten voor ter ondersteuning van de opdrachtgever.
  • verantwoordelijk voor het onderhouden van in- en externe contacten en het onderhandelen met vertegenwoordigers van de aannemer, overheden, en adviesbureaus.
  • inhoudelijk verantwoordelijk voor de uitvoering en realisatie van je projectFunctie eisen

  • WO werk- en denkniveau, bij voorkeur op het gebied van planologie, geografie, verkeer of vervoer
  • Tenminste 10 jaar aantoonbare ervaring binnen de overheid met (beleids)advisering en het leiden van complexe projecten in een bestuurlijke omgeving
  • Aantoonbare kennis en ervaring op het gebied van openbaar vervoer en/of railprojecten van minimaal 5 jaar en ervaring met vraagstukken m.b.t. de ondergrond en de aanleg van spoorlijnen.
  • Ervaring met het leiden van infrastructuurprojecten in een complexe omgeving.
  • Scherp waarnemer en snel analytisch denker


Onze projectleider is een krachtige persoonlijkheid, voortvarend en gericht op het realiseren van projectdoelen en resultaten. Hij geniet van uitdagingen en kijkt met optimisme naar hindernissen en competitie. In zijn manier van mensen benaderen en overtuigen kan hij schakelen tussen inhoud en, relatie en proces


Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?

Wij bieden je dienstverband en uitstekende financiële voorwaarden! Bij deze vacature werken wij graag samen met ZZP-ers. Daarnaast ontvang je een netto reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer of een leaseauto. Ook bieden wij mogelijkheden om in jezelf te investeren middels diverse trainingen. Daarnaast maak je deel uit van een brede groep professionals om integraal te blijven denken, om kennis te delen, elkaar te helpen in lastige dossiers en om jouw netwerk uit te breiden.


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job