Jurist Handhaving | 16-36 uur | ZZP mogelijk

Wiebe Dankers
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Wiebe Dankers
JAN 18
Noord-Brabant Tijdelijk HBO
17.02.2019 Job-Nr: 9182207
Solliciteren

Over de functie

Vind jij het leuk om de touwtjes in handen te nemen bij bezwaar en beroep zaken? Voor verschillende gemeentes ben ik op zoek naar een handhavingsjurist die al enige ervaring heeft op het gebied van bouwen, strijdig gebruik, brandveiligheid, horeca, evenementen, openbare ruimte en milieu.

Jij bent het gezicht van het bestuur en de gemeente tijdens bezwaarzittingen bij handhaving en vergunningzaken. Jij bent de expert op dit vakgebied en weet welke dingen je moet inzetten om tot een juist besluit te komen met de verschillende belanghebbenden.

Functie eisen

·       Je bent verantwoordelijk voor het behandelen, juridisch toetsen en verdere afhandeling van (complexe) handhavingszaken op het gebied van het omgevingsrecht (Wabo, Bouwbesluit 2012, Wro, Wm en de Woningwet).

·       Je kunt daarnaast ingezet worden voor handhavingszaken op het terrein van de Drank – en horecawet, evenementen, milieu en de APV.

·       Je vertegenwoordigt de gemeente bij rechterlijke instanties.

·       Je coördineert integrale handhavingsactiviteiten en –projecten.

·       Je bent adviseur voor beleidsterreinen die sterk raken aan het omgevingsrecht, denk hierbij onder andere aan de implementatie van de Omgevingswet of evenementenbeleid.

·       Je draagt nadrukkelijk bij aan een goede samenwerking in de keten van beleid, vergunningverlening en handhaving.

·       Je draagt zorg voor communicatie en voorlichting met betrekking tot de aandachtsgebieden van jouw werkterrein. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job