Communicatie adviseur

JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Leonique Laureij
JAN 17
Zuid-Holland Tijdelijk HBO
16.02.2019 Job-Nr: 9181645
Solliciteren

Over de functie

Op verschillende plekken in de organisatie zijn al inspirerende voorbeelden te vinden van innovatief vakmanschap, worden creatieve oplossingen bedacht en mooie resultaten bereikt. 

Jouw opdracht is om deze initiatieven op te sporen, en onder de aandacht te brengen van de hele organisatie. Zo kunnen we met zijn allen leren en wordt voor iedereen zichtbaar welke resultaten we bereiken. 

Jij gaat actief aan de slag met het overkoepelende verhaal achter al deze veranderinitiatieven. En we verwachten van jou creatieve voorstellen om de interactie en dialoog tussen de verschillende teams te stimuleren. Je zet daarbij tools in die uitnodigen tot onderlinge discussie en uitwisseling. 

Je werkt nauw samen met de projectleider organisatieontwikkeling die jouw opdrachtgever is. Daarnaast kun je ook regelmatig sparren met de andere communicatieadviseurs.

Functie eisen

Je bent een ervaren communicatieadviseur (HBO+ niveau) met een grote interesse in wat mensen beweegt. Je hebt ervaring met corporate communicatie en je bent in staat om vanuit de organisatiestrategie te adviseren over de juiste boodschap en communicatie-aanpak. Je analyseert, bedenkt creatieve oplossingen en je realiseert die. 

Je combineert een hoge organisatiesensitiviteit met een hands-on mentaliteit. Je bedenkt niet alleen hoe het moet, maar je voert het ook (deels) zelf uit.

Ervaring met een gemeentelijke organisatie is niet noodzakelijk.

 

-         Kandidaat heeft minimaal 3 jaar ervaring als communicatieadviseur (niveau HBO+);

-         Kandidaat heeft ervaring met corporate communicatie;

-         Kandidaat heeft aantoonbare affiniteit met organisatieontwikkeling;

-         Kandidaat heeft ervaring met inzet van vernieuwende communicatiemiddelen.


Enthousiast geworden? Ik kom graag met je in contact! 06 22 04 23 19 of solliciteer via de daarvoor bestemde knop!


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job