HBO Verpleegkundige met ervaring in de psychiatrie

Nikki de Bruin
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nikki de Bruin
JAN 12
Flevoland Vast MBO
11.02.2019 Job-Nr: 9179064
Solliciteren

Over de functie

Wil jij niet meer aan het bed staan en hou je er van om in de psychiatrie te werken?


Voor een opdrachtgever in Amsterdam ben ik op zoek naar hulpverlener die bekend is binnen de psychiatrie.

Jij hebt contact met cliënten via de telefoon en mail/chat. Jouw rol als hulpverlener is het verminderen van en het bespreekbaar maken van suïcide. Jij bouwt een band op met de cliënten, je denkt mee met de verbetering van online zorg en draagt bij aan de kwalitatieve ontwikkeling. Je vindt het een uitdaging om oplossingsgericht te werk te gaan.

Er wordt veel waarde gehecht aan het continu ontwikkelen van jezelf, dit kan door middel van het volgen van scholingen, het ontwikkelen van nieuwe zaken en het doen van onderzoeken. Momenteel wordt er veel ontwikkeld binnen de e-mental health.


Bij Maandag werken onder andere verpleegkundigen die hebben gekozen voor de Maandag cultuur. Kwaliteit leveren, prettige arbeidsvoorwaarden en financiële zekerheid. Maandag is niet alleen je werkgever maar ook je sparringpartner, ook voor jouw carrière stappen en ambities. Wij bieden een marktconform salaris, reiskosten worden vergoed op basis van €0.19 netto per kilometer.

Functie eisen

  • HBO Verpleegkundige met ervaring in de psychiatrie Of Psycholoog/Pedagoog
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Bereid om opleidingen te volgen
  • Je bent stressbestendig en enthousiast

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job