Wijkverpleegkundige

Nikki de Bruin
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nikki de Bruin
JAN 12
Flevoland Vast HBO
11.02.2019 Job-Nr: 9179063
Solliciteren

Over de functie

Wil jij meer bezig zijn met de kwaliteit van zorg en leiding geven en wat minder aan het bed?


Als wijkverpleegkundige ben je verantwoordelijk voor alle cliënten in jou wijk. Jij stuurt je team aan en zorgt ervoor dat de kwaliteit van zorg gewaarborgd wordt. Jij voert de intake gesprekken met de cliënten en indiceert de zorg die volgens jou nodig is. Je fungeert als spin in het web, je hebt contact met meerdere disciplines die te maken hebben met de cliënt, de cliënt staat daarin centraal en jij handelt als case manager. Je werkt gedeeltelijn in de wijk en gedeeltelijk op kantoor, in de wijk werk je solistisch maar op kantoor kun je sparren met je collega's. De thuiszorg wordt steeds complexer omdat de cliënten sneller naar huis gestuurd worden, hierdoor wordt jouw rol steeds belangrijker.


Bij Maandag werken onder andere verpleegkundigen die hebben gekozen voor de Maandag cultuur. Kwaliteit leveren, prettige arbeidsvoorwaarden en financiële zekerheid. Maandag is niet alleen je werkgever maar ook je sparringpartner, ook voor jouw carrière stappen en ambities. Wij bieden een marktconform salaris, reiskosten worden vergoed op basis van €0.19 netto per kilometer. Wij bieden een marktconform salaris.

Functie eisen

  • HBO-V
  • BIG-registratie
  • Bekend met indicatiestelling
  • Humor, lef en creativiteit

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job