Wijkverpleegkundige

Stephanie Proost
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Stephanie Proost
JAN 11
Noord-Holland Vast HBO
10.02.2019 Job-Nr: 9178563
Solliciteren

Over de functie

Als wijkverpleegkundige ben je elke dag bezig met tijd nemen voor de zorg. Tijd is geld en zorg is tijd nemen. Jij staat voor kwaliteit.

Dagelijks kom je als HBO verpleegkundige in de wijk in contact met verschillende persoonstypen. De thuiszorg en jouw rol is volop in beweging. Je bent een deskundig in het houden van overzicht en durft in de acute, complexe situaties beslissingen te nemen. Omdat jij verantwoordelijk bent voor de kwaliteit van zorg en de deskundigheid van je team, kun jij collega’s coachen en motiveren op dit gebied. Naast deze rol heb je tevens verpleegkundige en verzorgende taken welke je uitvoert in instabiele en hoog complexe situaties aan cliënten in thuissituaties met als doel de zelfredzaamheid van de cliënt te stimuleren en het welbevinden te bevorderen.

Daarbij ben je de schakel tussen mensen met een zorgvraag en zorg- en welzijn aanbieders.

Om de beste zorg te bieden, wordt verwacht dat jij als wijkverpleegkundige kritisch bent, hard wilt werken en jezelf continu wilt blijven ontwikkelen. Dit vraagt om flexibiliteit, doorzettingsvermogen en zelfregie. 

Functie eisen

  • Afgeronde HBO-V opleiding
  • BIG geregistreerd
  • Minimaal twee jaar ervaring in de thuiszorg
  • In het bezit van Rijbewijs B
  • Planmatig sterk

Wat biedt Maandag® jou?

Wij bieden een goed salaris volgens de betreffende CAO. Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden zijn niet uitgesloten. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Tevens bestaat de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een vast dienstverband.


Jij zorgt graag voor mensen, wij zorgen graag voor jou.


Dit is een vacature voor de snelle wijkverpleegkundige. Wil jij hierbij horen? Solliciteer dan voor 1 februari 2019 op deze functie. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job