Verzorgende IG

Stephanie Proost
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Stephanie Proost
JAN 11
Noord-Holland Vast MBO
10.02.2019 Job-Nr: 9178560
Solliciteren

Over de functie

Een lach op het gezicht, ondersteuning, verzorging. Kortom: een baan waarin jij echt iets kunt betekenen voor de hulpbehoevende medemens! Kenmerkt dit jou?

Als Verzorgende IG verricht je verzorgende, verpleegkundige en begeleidende handelingen bij de cliënten, zodat de zelfredzaamheid van de cliënt wordt bevorderd. Het werk is uitdagend en vraagt iemand die doortastend is.

Je ondersteunt actief cliënten die verzorging nodig hebben, vanwege ziekte, een beperking of leeftijd. Jij biedt de zorg die zij nodig hebben.

Hierbij signaleer je eventuele verbetering en/of verslechtering en bespreekt dit binnen het zorgteam.

Functie eisen

  • Afgeronde opleiding Verzorgende IG
  • Bevoegd en bekwaam in verpleegtechnische handelingen
  • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken
  • Doortastend
  • In het bezit van rijbewijs B

Wat biedt Maandag jou?

Naast een goed salaris volgens de betreffende CAO inclusief ORT, reiskosten en vakantiegeld worden de zakelijke reiskosten op basis van €0.19 cent per kilometer vergoedt, maar behoort een mooie lease auto inclusief tankpas ook tot de mogelijkheden. Uiteraard hoort een uitstekende pensioenregeling ook tot dit pakket en daarbij is een vast dienstverband natuurlijk niet uitgesloten.

Bij Maandag® koppel je dus de voordelen van een vaste werkgever aan de voordelen van flexibel werken! Heb je interesse? Neem dan contact met mij op via 06-22 10 09 78. Tot Maandag®!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job