Planoloog

Maurice Visser
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Maurice Visser
JAN 11
Drenthe Vast HBO
10.02.2019 Job-Nr: 9178537
Solliciteren

Over de functie

Voor onze opdrachtgever in het Noorden van Nederland ben ik op zoek naar een ervaren planoloog die vanaf het nieuwe jaar beschikbaar is om te gaan starten in deze leuke functie.

In deze functie begeleid je de interne en externe afstemming over de inhoud en de juridische regeling van ruimtelijke plannen.

Je begeleidt ruimtelijke procedures en je stelt toelichtingen op en beoordeelt deze.

Je adviseert over ruimtelijke vraagstukken, je beoordeelt en begeleidt integraal, ruimtelijke initiatieven en projecten.

Je hebt ervaring met het technisch (vak)inhoudelijk en juridisch behandelen van bezwaar- en beroepschriften in het kader van de ruimtelijke ordening en dit doe je met veel

plezier. Wel is het in deze functie belangrijk dat je ervaring hebt als planoloog bij een gemeente.

Jij hebt tactisch inzicht en een goed gevoel voor politiek bestuurlijke belangen. Verder heb je een praktische en pragmatische instelling, heb je ervaring met het maken van

bestemmingsplannen en ben je omgevingssensitief.

Functie eisen

·       HBO of WO diploma in (juridisch) planologische richting

·       Jij beschikt over minimaal 1 werkervaring in het vakgebied bij een overheidsorganisatie

·       Werkervaring bij een gemeente is een pre

Over het bedrijf

Werk jij momenteel als planoloog bij een gemeente, heb jij ervaring met het opstellen van bestemmingsplannen en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zou dit wel eens jouw nieuwe uitdaging kunnen zijn!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job