Jeugd & Gezinscoach

Kirsten Bakker
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Kirsten Bakker
JAN 11
Noord-Holland Tijdelijk HBO
10.02.2019 Job-Nr: 9178519
Solliciteren

Over de functie

Een rots in de branding. Dat ben jij! In de functie van Jeugd & Gezinscoach biedt jij gezinnen de ondersteuning die zij nodig hebben bij complexe casuïstiek. Een groot empathisch vermogen maar wel in staat op je strepen te staan? Dan is dit de baan voor jou!


Als Jeugd & Gezinscoach staan jouw dagelijkse werkzaamheden in het teken van de hulpvraag van het kind en het gezin. Samen gaan jullie op zoek naar een passende oplossing voor hun problemen. In jouw rol als Jeugd & Gezinswerker kun je zelf verschillende vormen van hulp bieden maar soms is dit niet genoeg. In dit geval moet er specialistische hulp worden ingeschakeld. Deze hulp ga jij inschakelen! 

Je bent regiehouder voor het gezin. Dus ook wanneer er andere hulp ingeschakeld wordt blijf jij als Jeugd & Gezinscoach het aanspreekpunt voor het gezin bij hun problemen.

Jouw taken en verantwoordelijkheden:

  • Opstellen van hulpverleningsplannen volgens het ‘’1gezin1plan’’ principe
  • Voeren van keukentafelgesprekken
  • Signaleren van knelpunten en het stimuleren van zelfredzaamheid
  • Begeleiden en coördineren van de ingezette ondersteuning
  • Contact onderhouden met externe samenwerkingspartners 

Functie eisen

  • Minimaal een afgeronde HBO opleiding richting Social Work
  • In het bezit van een SKJ-registratie
  • Ervaring met Jeugdzorg, met voorkeur binnen een gemeente
  • Ervaring met complexe casuïstiek

 

Wat biedt Maandag® jou?

Een marktconform salaris volgens de betreffende cao (CAR-UWO).

Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Een leaseauto behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.


Samen met de Maandag® Academy kun je werken aan je persoonlijke ontwikkeling en worden er diverse cursussen en trainingen aangeboden. Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.

Over het bedrijf

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Professionals die bij Maandag® werken selecteren zichzelf. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Want eigenlijk is het voor ons elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk, net als wij. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel, gedreven en heel positief. We willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel voor succes. Jij toch ook?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job