Basispsycholoog Verslavingszorg

Femke Cluistra
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Femke Cluistra
JAN 11
Noord-Holland Vast WO
10.02.2019 Job-Nr: 9178495
Solliciteren

Over de functie

Voor deze opdrachtgever in Amsterdam ben ik op zoek naar een Basispsycholoog die affiniteit heeft met verslavingszorg! De opdrachtgever zorgt voor een persoonlijke, grondige en betrokken aanpak van begin tot eind waarbij ook de direct betrokkenen (familie) de juiste begeleiding en systeemtherapie krijgt. Zij geloven dat verslaving een ziekte/ aandoening aan de hersenen is wat met succes kan worden behandeld. Je komt terecht in een klein team waarbij veel ruimte is voor ontwikkeling!

Functie eisen

  • Minimaal 1 of 2 jaar ervaring in het werken als psycholoog (dit hoeft niet persé in de verslavingszorg te zijn);
  • Je hebt affiniteit met verslavingszorg en de diverse problematiek die hierbij komt kijken;
  • Afgeronde opleiding psychologie.

Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?


Vanuit een vast dienstverband kun je diverse opdrachten/ functies vervullen. Een opdracht voor lange termijn behoort tot de mogelijkheden.

Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende cao. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.


Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? En voldoe je aan de bovenstaande functie-eisen? Dan kom ik graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken. Druk op ‘direct solliciteren ’, bel of verstuur een berichtje via WhatsApp. 


P.s.. Mocht je op zoek zijn naar een andere vacature als Psycholoog of GZ Psycholoog? Dan kun je ook contact met me opnemen.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job