ICT Helpdeskmedewerker

JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nienke de Graaf
JAN 11
Noord-Holland Vast MBO
10.02.2019 Job-Nr: 9178494
Solliciteren

Over de functie

Wat ga je doen?

Je bent onderdeel van de ICT afdeling van Maandag. Met als primaire missie; het verlenen van ondersteuning aan alle interne klanten. Jouw Maandag collega’s.


Hoe dit er ongeveer uitziet?  

Vroeg op, systeem opstarten, tickets screenen. Koffie. Teamoverleg. En door. Een collega staat aan je bureau met een niet werkende Surface. Ok, dat eerst oplossen. En door. Printer eerste verdieping repareren. Ah een nieuwe collega aanmelden! Account toewijzen. Ticket afvinken. Lunch. Handtekening collega aanpassen. Excel opnieuw installeren. Rechten collega aanpassen. Tickets afvinken. Alles loopt lekker. Nog wat telefoontjes plegen en dan systeem afsluiten en naar huis. Moe maar voldaan crash je op de bank. Op naar morgen. 


Wij bieden

Een uitdagende baan binnen een ondernemend bedrijf waar geen dag hetzelfde is. Tot onze arbeidsvoorwaarden behoren; Surface, collectieve ziektekostenverzekering, pensioenregeling, bonusregeling, 8% vakantiegeld en een onbeperkt aantal vakantiedagen. Onbeperkt aantal vakantiedagen? Ja! Dat is Maandag®.


Standplaats: Purmerend. Begin 2019 verhuizen wij naar ons prachtige nieuwe pand bij Amsterdam Sloterdijk.

Functie eisen

Wat neem je mee?

Eigen boterhammen, karakter, humor en focus. 


En verder

·        Heb je ongeveer één tot drie jaar ervaring als ICT Helpdeskmedewerker;

·        Beschik je over een afgeronde, relevante hbo of mbo4 opleiding;

·        Heb je kennis van Office 365, Topdesk en Active Directory;

·        Heb je een goede beheersing van de Nederlandse, beheersing van de Duitse taal is een pré.

Over het bedrijf

Maandag®. Marktleider in het detacheren van professionals in de publieke sector. Landelijk actief met meer dan 20 vestigingen. Staat als een huis, maar we bouwen door.

Whoohoo. Actief in engineering, construction, finance, IT, life science en aviation. 10 Vestigingen (en groeiende) in Duitsland, België en Polen. Druk bezig met bouwen.

 

Maandag® en Whoohoo vinden het vinden van bevlogen, ondernemende medewerkers essentieel. Wij zijn een platte, energieke organisatie. Start up mentaliteit, maar ervaren. Eerst wie, dan wat. Wij steken veel tijd en energie in het opleiden van de beste mensen. Centraal staan plezier in werk, drive en professionaliteit.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job