Docent Natuurkunde

Leonie Vet
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Leonie Vet
JAN 11
Noord-Holland Tijdelijk HBO
10.02.2019 Job-Nr: 9178486
Solliciteren

Over de functie

Hoe ziet het heelal eruit? hoe werkt geluid of wat gebeurt er als deeltjes tegen elkaar botsen? Kan jij deze antwoorden goed uitleggen aan je leerlingen binnen het vak Natuurkunde? Dan ben ik op zoek naar jou!


Als Docent Natuurkunde geef je les op een school voor havo en vwo leerlingen en zal geen dag hetzelfde zijn!

En dat is wat jou zo aanspreekt binnen het onderwijs.

Hoe trek ik de aandacht van de leerlingen? Hoe houd ik orde in mijn klas? Dat zijn oa de vragen die je jezelf stelt tijdens de voorbereiding van je lessen.

Tijdens je lessen werkt jouw energie en enthousiasme aanstekelijk, de leerlingen hebben er zin in en willen graag meer weten over het vak Natuurkunde!


Je passie binnen het onderwijs ligt echt in het lesgeven en zijn extra taken zoals vergadering randzaken waar jij je het liefst niet dagelijks mee bezig houdt.

Lijkt het jou leuk om de sfeer te proeven binnen diverse onderwijsinstellingen? Ik bespreek graag de mogelijkheden bij Maandag® met jou!

Functie eisen

Naast een flexibele werkhouding en enthousiaste persoonlijkheid beschik jij over:


  • Een 2e graad bevoegdheid Natuurkunde of heb je je opleiding bijna afgerond
  • Pedagogisch als didactisch ben je sterk onderlegd
  • Recente ervaring binnen de functie van Docent Natuurkunde
  • Op korte termijn beschikbaar voor 12 lesuren in de week


Over het bedrijf

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Professionals die bij Maandag® werken selecteren zichzelf. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Want eigenlijk is het voor ons elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk, net als wij. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel, gedreven en heel positief. We willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel voor succes. Jij toch ook?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job