Adviseur Informatiebeleid

JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Thomas van de Kamp
JAN 11
Zuid-Holland Tijdelijk HBO
10.02.2019 Job-Nr: 9178442
Solliciteren

Over de functie

Voor de Gemeente Schiedam zoek ik een Adviseur Informatiebeleid.

Je bent, samen met 3 informatiemanagers, aanspreekpunt voor management, medewerkers, functioneel applicatiebeheerders, leveranciers en ketenpartners op het gebied van informatiebeleid, informatiearchitectuur, informatiebeheer en informatievoorziening. Je draagt bij aan doorontwikkeling of consolidatie van bestaande systemen en aanschaf en invoering van nieuwe, cloud-georiënteerde toepassingen. Je adviseert of bent eindverantwoordelijk bij analyse- en selectietrajecten en implementatieprojecten. Thema’s die actueel zijn in de organisatie en waar de informatiemanager / adviseur Informatiebeleid een bijdrage aan levert zijn onder meer Omgevingswet, geo-informatie, digitale dienstverlening en datagedreven werken. Ons doel is ervoor te zorgen dat onze leveranciers, onze partners en interne afnemers een goede dienstverlening ervaren. Dit vraagt om continue optimalisatie van onze processen en een goede werkrelatie met onze collega’s binnen Schiedam.

Functie eisen

  • WO werk- en denkniveau.
  • Je loopt al een aantal jaren mee in het werkveld (bij voorkeur bij een overheidsorganisatie) en bent op zoek naar een dynamische werkomgeving.
  • Je gaat voor kwaliteit, bent creatief en neemt zelf het initiatief. 
  • Je senioriteit blijkt uit een relevante opleiding, gedegen actuele vakkennis (bv Samen Organiseren, GEMMA, common ground ed.), kennis van het werkveld, het vermogen draagvlak te creëren en heldere en vernieuwende opvattingen over informatiearchitectuur en –beleid in een gemeentelijke context.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job