Regisseur Geo Informatie

JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Thomas van de Kamp
JAN 11
Zuid-Holland Tijdelijk HBO
10.02.2019 Job-Nr: 9178441
Solliciteren

Over de functie

Voor Syntrophos (shared service center dat diensten levert aan de gemeenten Brielle, Nissewaard en Westvoorne) zoek ik een Regisseur Geo Informatie 

De functie kent twee hoofdtaken. De eerste is de regisseursrol voor een productgroep. Als regisseur ben je de spin in het web tussen alle betrokkenen in het proces. Bijvoorbeeld van basisregistraties. Je vormt de brug tussen de interne organisatie (inwinning, productie en ontsluiting), de LV en de klanten die het product afnemen. Je organiseert gezamenlijke overleggen, zorgt voor een goed contact en voor afstemming over het proces en vragen aan Syntrophos. Daarnaast anticipeer je op de ontwikkelingen in wet- en regelgeving, monitor je de voortgang en kwaliteit en rapporteer je hierover aan de afdelingsmanager en de klanten.

De tweede taak is het geven van inhoudelijk advies over ontwikkelingen rond die betreffende product groep. Intern aan de afdelingsmanager en het MT. En extern naar de klant om deze mee te nemen in de ontwikkelingen en voor te bereiden op te nemen stappen in de vorm van projecten. Denk daarbij aan de doorontwikkeling van de BGT naar 2020. Of bijvoorbeeld de doorontwikkeling van Datadistributie en de toenemende mate van informatie stromen tussen clouds. Of ontwikkelingen als BIM en 3D op het gebied van CAD en inwining.

Je zorgt voor een goed contact en voor afstemming over het proces en vragen aan Syntrophos. Je voelt daarbij perfect de urgentie bij klanten aan en weet dit met de juiste prioriteit naar de organisatie te vertalen. Vanuit Syntrophos kun je de klanten precies informeren over de mogelijke diensten of ondersteuning die geleverd kan worden.

Naast deze hoofdtaken ondersteun je het primaire proces van het team Geo: de verwerking van Geo-Informatie. Je signaleert en initieert beheer- en innovatiemogelijkheden. Je ontwikkelt (mede) nieuwe GEO producten. Je verzorgt projectleiding bij de implementatie van Geo producten. Je werkt beschrijvingen, processen, procedures en handleidingen uit van Geo producten.

Functie eisen

  • Bij voorkeur een gespecialiseerde opleiding op HBO niveau, aansluitend op het vakgebied of een opleiding gericht op management en organisatie.
  • Minimaal HBO werk- en denkniveau
  • Een klant-, service-, resultaat- en samenwerkingsgerichte houding
  • Kennis van en ervaring met projectmatig werken en projectmanagement
  • In bezit van rijbewijs B
  • Inhoudelijke kennis van een gemeentelijke organisatie en specifiek van de processen die ondersteund worden: BGT IMGEO, BAG, BOR is een pré

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job