Functioneel beheerder

Ruby Kuitems
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Ruby Kuitems
JAN 10
Noord-Brabant Tijdelijk MBO
09.02.2019 Job-Nr: 9177949
Solliciteren

Over de functie

Voor een opdrachtgever in Noord-Brabant is Maandag® op zoek naar een functioneel beheerder die ervaring heeft met gemeentelijke applicaties en website beheer. Als functioneel beheerder bij deze opdrachtgever zal je volop bezig zijn met het actueel houden van de website gericht op toptaken. Daarnaast zal je applicatiebeheer taken op je nemen. Ervaring met Decos, Corsa en of Version (of andere gemeentelijke applicaties) is dan ook een pre. Een onderdeel van jouw takenpakket is het oplossen van incidenten, deze te volgen en te documenteren. Je bent de brug tussen de systeembeheerders en de eindgebruikers. Het is dan ook van belang dat je communicatief vaardig bent, je secuur werkt en dan je een toegankelijk karakter hebt. Daarnaast zal je kwaliteit hoog in het vaandel en oog voor detail moeten hebben. 

Geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

Functie eisen

  • Aantoonbare actuele kennis van gemeentelijke applicaties zoals Decos, Corsa en of Version;
  • Gemeentelijke ervaring;
  • Ervaring met Simsite is een pre;
  • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring in een gelijksoortige functie;
  •  Aantoonbaar HBO werk- en denkniveau in de richting van ICT/Informatica;
  • Jij kan plannen, organiseren en het bewaken van voortgang is geen probleem.

Over het bedrijf

Wil jij binnen je werk graag de mogelijkheid hebben om een kijkje in verschillende keukens te kunnen nemen? Wel de zekerheid van een contract hebben maar ook flexibiliteit in je werk? Kom werken bij Maandag®! Maandag® is hét bedrijf om op detacheerbasis binnen de (semi-) publieke sector aan de slag te kunnen gaan. We bieden naast goede arbeidsvoorwaarden, ook de mogelijkheid om jezelf verder te ontplooien en te ontwikkelen. Zo zit in Rotterdam onze eigen Maandag® Academy, die allerlei opleidingen verzorgt voor jou.

Interesse of meer weten? Bel of app mij op 06 83 27 89 27 of stuur een berichtje naar ruby.kuitems@maandag.nl

Ik kijk ernaar uit jou te ontmoeten!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job