Docent Zorg en Welzijn

JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Valery de Groot
JAN 10
Noord-Holland Tijdelijk HBO
09.02.2019 Job-Nr: 9177780
Solliciteren

Over de functie

Als docent Zorg en Welzijn ben jij de expert als het gaat om het begeleiden van de leerlingen. Door de creatieve manier van lesgeven blijven de lessen voor alle leerlingen interessant en uitdagend. Je geeft ingaande per 1-2 fulltime les in de week aan vmbo basis en kader klassen. Het betreft een school in Noord-Holland.

Functie eisen

• Je beschikt over een 2de graad bevoegdheid voor het vak Zorg en Welzijn, of je bent in opleiding voor deze bevoegdheid

• Je hebt werkervaring opgedaan binnen het voortgezet onderwijs of MBO / minimaal werkervaring in de vorm van een stage

• Je beschikt over de volgende competenties: Vakkennis, coaching en motiveren van leerlingen, flexibel

• Je bent per 1-2 fulltime beschikbaar

Over het bedrijf


Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Professionals die bij Maandag® werken selecteren zichzelf. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Want eigenlijk is het voor ons elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk, net als wij. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel, gedreven en heel positief. We willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel voor succes. Jij toch ook?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job